dívky se baseballu moc nevěnují

dívky se baseballu moc nevěnují Zdroj: Fox Sports

Bude to nejsledovanější video historie? Dívky fotící selfie mají dobře našlápnuto

Za jediný den 28 milionů zhlédnutí! A to jenom na Facebooku sportovní stanice Fox Sports. A nejde o video nějakého super výkonu, ani o video nějaké sportovní celebrity. Naopak. Jde o několik neznámých dívek v hledišti baseballového stadionu. A hlavně jejich mobily.

Vlastně je to napínavější podívaná, než se v tu chvíli odehrávala na hřišti, protože musíte sledovat několik událostí odehrávající ve stejném čase na různých částech obrazovky. Tak to vyhodnotil i režisér přenosu na Fox Sports, který nechal kameru desítky vteřin skupinku dívek zabírat.

But first... let us take (lots and lots and LOTS) of selfies.FULL VIDEO: http://bit.ly/1VqCyv9

Posted by 120 Sports on 30. září 2015

I moderátoři na chvíli přestali sledovat zápas nejvyšší baseballové lidy mezi Arizona Diamondbacks a Denver Rockies a zcela se věnovali dramatickému dění. „Lepší úhel! Tahle je ta nejlepší ze 300 tisíc selfies co jsem dnes udělala! Pozor, teď se dělá selfie s hotdogem … a teď selfie jiného selfie!“, komentovali tónem, jindy vyhrazeným dramatickým událostem na hřišti.

Nejsledovanějším videem na sociálních sítích je Gangnam Style korejského rappera Psyho, které má asi 2,3 miliardy přehrání. Přes miliardu se dostal ještě Justin Bieber. Žádný z nich ale neměl tak rychlý nástup jaku „dívky dělající selfie“.

V Česku je nejsledovanějším videem reklama na Bobík s 28 miliony přehrání, což dívky zvládly za den.