Kuny

Kuny Zdroj: YouTube.com

Evelyn v SK - Up Comedy Show
Evelyn
Evelyn
3
Fotogalerie

VIDEO: Dívka shání v Chorvatsku živé kuny, aby si zaplatila nocleh

Čtyřiadvacetiletou Evelyn ze Slovenska ještě před pár dny neznalo tolik lidí, jako je tomu dnes. Nepobláznila jen slovenský, ale i český internet. Jak? Jednoduše. Videem, ve kterém v Chorvatsku bezradně shání 60 kun, aby si zaplatila nocleh. Podrobnější informace o tom, kdo Evelyn vlastně je, přinesl slovenský web Refresher.sk.

Pochází z Oravy, teď žije v Bratislavě. Když jí bylo šest let, přestěhovala se s rodiči do Ameriky. Tam vydrželi žít čtyři roky a poté se vrátili zpět na Slovensko. Vystudovala gymnázium, dnes studuje masmédia, komunikaci a marketing na vysoké škole. Ráda se učí a poznává nové věci. Přiznává, že ji vlastně všechno po chvíli přijde stereotypní a přestává bavit. Až na jedno: Stand - up comedy. 

Evelyn totiž není hloupá blondýna, která se v Chorvatsku rozhodla skutečně platit zvířaty. Je komička, která má na svém kontě řadu velice vtipných videí a především patří mezi stálice stand - up comedy právě v Bratislavě. 

Pozornost na sebe začala strhávat už na střední škole, což se jí zalíbilo. Chtěla víc. Uvědomovala si totiž, že lidem přijde vtipná. Zkoušela se dostat na hereckou školu, kam to bohužel nevyšlo. Na druhou stranu, nikdy není pozdě. Evelyn začala nejprve točit již zmiňovaná videa, která byla původně jen pro pobavení jejích kamarádů. V rozhovoru pro Refresher.sk prozradila, že by nikdy nečekala, co se z toho může vlastně vyklubat.

Netrvalo dlouho a kamarádka ji vytáhla do klubu na stand - up comedy vystoupení. Předem Evelyn upozornila, ať se připraví, že je dost možné, že ten večer vystoupí před lidmi. Nevěřila. Publikum ji donutilo jít nahoru. Upoutala, zaujala, pobavila a stala se stálicí. 

Dnes má na své facebookové fanpage něco málo přes 30 tisíc fanoušků a číslo roste. Spolu s ním i odběry jejího kanálu na youtube. Vy se na její videa můžete podívat zde. Bavte se!

Video s kunami:

Evelyn a Valentýn: