Sestra Cristina

Sestra Cristina Zdroj: Youtube.com

Mladá jeptiška pobláznila Itálii svým skvělým výkonem v pěvecké soutěži

Pěvecké soutěže přinášejí někdy nudu, jindy velké objevy, či překvapení. V Itálii se ve středu zrodila nová pěvecká hvězda, kterou je mladá jeptiška. Vystoupení sestry Cristiny Scuccii s písničkou „No One“ od Alicie Keys okouzlilo nejenom porotce, diváky, ale postupně celou zemi. Informace o tom přinesl web thelocal.it.

Sestra Cristina podala nejenom výborný výkon (můžete se podívat na videu), ale svým energickým, příjemným a charismatickým vystupováním vyvolala obrovskou vlnu pozitivních reakcí. Je jí 25 let, pochází ze Sicílie, ale momentálně žije v Miláně. Kromě své misie chce i zpívat. Na dotaz jedné porotkyně, co na její vystupování v soutěži Hlas Itálie (u nás běží verze této ve světě velmi populární pěvecké soutěže na Nově pod názvem Hlas Česko Slovenska) říká Vatikán, odpověděla vtipně: „Čekám, až mi zavolá papež František.“ Svým zpěvem chce šířit pohodu, porozumění a lásku. A povedlo se.

Reakce jsou v Itálii většinou velmi kladné a lidé jí přejí úspěch. Jeptiška se pak rozhodla podle pravidel soutěže jít do týmu slavného italského rappera J-Ax, který ji pak objímal na pódiu. A to už ji Itálie ležela u nohou…