Joy Ayyad

Joy Ayyad Zdroj: Hlas Ruska

Egyptská věštkyně: "V roce 2014 se mapa světa změní." Stojí to fakt za...

V roce 2014 se mapa světa změní, a Rusko bude mít větší vliv, než Amerika a Čína. Saúdskou Arábii čekají v nejbližší budoucnosti záplavy. To jsou jen některá proroctví, která vyslovila v interview pro Hlas Ruska Egypťanka Joy Ayyad.

Tuto ženu nazývají v Egyptě „královnou proroctví“. Věštění budoucnosti je v Egyptě prastarým a úctyhodným řemeslem. Egypťané však věří zdaleka ne všem. A tuto ženu berou mnozí vážně.

Joy Ayyad je povoláním bakalářka francouzského umění, má ale poslání astrologa a numerologa. Její předpovědi se uveřejňují už asi deset let. A jak ujišťují její četní příznivci, naplňují se s podivuhodnou přesností.

Skutečné slávy se jí však dostalo teprve letos, kdy předpověděla svržení prezidenta Mohammeda Mursího. Přičemž to udělala to v okamžiku, kdy byly prezidentovy pozice zdánlivě neochvějné.

Toto je interview, které věštkyně poskytla serveru Hlas Ruska:

Hlas Ruska: Připomeňte prosím některé vaše splněné předpovědi z poslední doby.

Joy Ayyad: Předpověděla jsem teroristický čin v chrámu v Alexandrii a smrt egyptského viceprezidenta Omara Sulejmana, zemětřesení v Íránu a uragán v USA. To všechno je zaznamenáno na mé stránce ve Facebooku.

Ještě předtím jsem předpověděla, že Al-Sisi, ministr obrany, který podpořil koncem června a začátkem července hromadná vystoupení pro svržení Mursího, bude mít velkou popularitu, a stalo se tak. Říkala jsem to několik měsíců před revolucí z 30. června.

HR: A co nás čeká v budoucnosti?

JA: Když už to říkám pro Hlas Ruska, řeknu – a říkám to poprvé – že Rusko bude mít ve světě velký vliv, větší, než Amerika a Čína. Egypt se znovu stane předákem arabských států. Egypt a Rusko vytvoří pevný svazek. Sousedé Egypta budou mít dost těžké časy. Bude druhá revoluce v Tunisku a výměna moci v Libyi.

A ještě budou v našem regionu přírodní kataklyzmata. Například v Egyptě bude sněžit. Budou záplavy v Saúdské Arábii, nejspíše v Džiddě.

V roce 2014 se změní mapa světa, a dotkne se to také Ruska. Rusko bude muset odrazit velký teroristický útok. Podaří se to díky jeho silovým strukturám a díky nějakým technologiím, o nichž zatím nevíme.

A vůbec se brzy ve světě hodně změní. Všechny významné události, které předurčily začátek nové epochy, se už odehrály v r. 2013. Mnohé z těchto události jsou zatím před lidmi utajeny, později se ale o nich dozvíme. My všichni máme čekat na nové časy. Ty už nastávají.

Jak je vidět, máme se na co těšit. Možná by měl někdo za dámou vyslat poselství, co bude s Českou republikou. Pokud nebude věštění s ohledem na státní rozpočet příliš drahé. Jinak si můžeme dost věcí domyslet sami zadarmo.