Jiří X. Doležal

Jiří X. Doležal Zdroj: Stanislav Krupař

Svět očima J.X.D.

A je to za námi! Experiment zaplaťpánbůh po týdnu skončil, žádné další video už neuvidíte, rozhovorem s Filipem Pospíšilem z Iuridicum Remedium legrace skončila. Sundal jsem z krku kameru a sedl k počítači, abych napsal pro Reflex o akci článek, který výjde 15. dubna.

Naznačím vám jeho pointu:

Z kamery na krku a online streamování mám více než špatný pocit.

Zato pocit více než dobrý mám ze spolupráce se všemi, kteří se na experimentu podíleli - ať už na začátku při přípravě celé akce Jan Klusáček nebo Dan Dočekal, či až na úplném konci každé videoreportáže (kterou nutno označit logem a uploadovat ji na server a publikovat a zveřejnit k ní popisky atakdále atakdále), kde celý ten tanec zajišťoval v přestávkách mezi polykáním antibiotik kolega Tomáš Tvrdý z online Reflexu. Takže všem - jmenovaným i nejmenovaným - tímto děkuji.


A samozřejmě děkuji i všem divákům, protože za prvních šest dnů experimentu se připojilo na stránku se streamem více než dvojnásobek čtenářů, než mělo například hlasování o nejlepší obálku Reflexu. Takže všem děkuji a zároveň gratuluji - byli jste - jsme - při prvním pokusu vysílat online z běžně se pohybujícího člověka v ČR.


Prohlížet si naše streamy můžete o kousek níže a předtočená videa naleznete ZDE V ARCHIVU