iVstupenky

iVstupenky Zdroj: iVstupenky.cz

1. Akci, která vás zajímá, si můžete vybrat buď prostřednictvím vyhledávacího formuláře, který najdete dole na hlavní stránce iVstupenky.cz. Pokud Vás zajímá pouze určitý žánr nebo se díváte jen po akcích ve svém okolí, stačí jen kliknout na odkaz rozšířené hledání.
2. Jakmile si vyberete některou z akcí, můžete v detailech zvolit počet vstupenek.
3. iVstupenky.cz samozřejmě nabízejí různé způsoby doručení. A pokud obětujete trochu vlastního inkoustu, vstupenku si můžete vytisknout i ve vlastní tiskárně.
4. Pokud už jste si založili na webu iVstupenky.cz vlastní účet, je čas na přihlášení. Stačí zadat uživatelské jméno, nebo e-maliovou adresu spárovanou s účtem a vlastní heslo. Pokud jste na webu poprvé, je ta pravá chvíle na registraci. V takovém případě klikněte na žlutou ikonku pokračovat a vyplňte potřebné údaje.
Zakoupené vstupenky můžete zaplatit dvojím způsobem: bankovním převodem nebo kreditní kartou.
6
Fotogalerie

Vyražte bez čekání za kulturou nebo sportem. Lístky na webu iVstupenky.cz seženete za pár minut

Zapomeňte na otravné fronty a hledání poboček kvůli vyzvednutí lístků. Vstupenky na koncerty, festivaly a další akce v Česku i v zahraničí si můžete na portálu iVstupenky.cz nechat poslat do e-mailové schránky nebo telefonu.


Postup nákupu probíhá v několika rychlých krocích. Na domovské stránce webového portálu iVstupenky.cz si v základních kategoriích (koncerty, kultura, divadlo nebo sport) vyberete akci, kterou chcete navštívit.

 

Po rozkliknutí konkrétní události si můžete vybrat z termínů (pokud nejde jen o jednorázovou akci) a cenových kategorií vstupenek. Stačí potom jen vyplnit počet lístků a v následujícím kroku i způsob doručení a platby. Místa si vyberete buď sami podle plánu sálu, nebo vám iVstupenky.cz vygenerují ta nejlepší zbývající místa v cenové kategorii, kterou jste zadali.

 

Prohlédněte si, krok za krokem, celý proces nákupu vstupenek na webu iVstupenky.cz:

 

Vstupenky si můžete nechat doručit jako cenné psaní (třeba i v dárkové obálce), doporučený dopis, expresně, případně si vstupenku můžete sami vytisknout doma. iVstupenky.cz podporují i možnost zaslání vstupenky do zahraničí.

 

Díky e-ticketingu můžete při objednávání zkoumat aktuální zaplněnost jednotlivých míst. Elektronickou vstupenku navíc neztratíte - vytisknout ji můžete, kolikrát chcete, použít ji ale můžete jen jednou.

 

Pokud používáte chytrý telefon a chcete „šetřit lesy“, můžete si díky si nechat vstupenku poslat jako SMS. Na vaše zařízení přijde unikátní kód, kterým se prokážete u vstupu. Tenhle způsob odbavení funguje i na zahraničních akcích. Ty stejně jako tuzemské můžete vyřídit v češtině a zaplatit v korunách.

 

Pak už zbývá jen vyplnit potřebné údaje (fakturační adresu a uživatelské údaje), všechno po sobě překontrolovat, vybrat zpsob platby (bankovním převodem platební kartou) a vyčkat několik vteřin na potvrzení objednávky.

 

Potom už si jen zapište do diáře den „D“ a těšte se na akci, na níž jste si vstupenky objednali.