Zdroj: KIA

Dopřejte si auto ze speciální edice a s nejnovějšími technologiemi!

Kia nabízí na českém trhu limitovanou nabídku „FIFA World Cup EditionTM“ pro modelovou řadu cee´d, která je obohacena o širokou škálu technologií na podporu řízení, prvků komfortní výbavy a optických vylepšení. Navíc za bezkonkurenční finanční zvýhodnění až 70 000 Kč.

Limitovaná nabídka vychází z nejvyšší úrovně výbav Exclusive a je k dispozici ve všech karosářských variantách modelu cee´d s motory 1.4 CVVT, 1.6 GDi s manuální převodovkou a motorizací 1.6 CRDi 94 kW M/T.

Pokud si vůz z této limitované edice objednáte s příplatkem 10 000 Kč za verzi FIFA, získáte nadstandardní bohatou výbavu v celkové hodnotě 50 000 Kč. Ta obsahuje nejnovější satelitní navigaci, zadní parkovací kameru, ALC, barevné čalounění interiéru, středový panel, dveřní lišty a dekor volantu v leskle černém provedení či výplň dveří v provedení kůže. Součástí bonusové výbavy je i dešťový senzor a elektrochromatické zpětné zrcátko.

Na ulici budete nepřehlédnutelní a především jedineční! Nový cee´d totiž každý snadno rozpozná podle loga „FIFA World Cup Brazil“ umístěném na prostředním sloupku karoserie. S koupí rozhodně neotálejte, tato ojedinělá akce, která poukazuje na hrdé sponzorství Světového poháru FIFA ve fotbale, totiž potrvá jen do vyprodání zásob.