Internetový adresář Reflexu č. 16

Z Internetového adresáře posledního čísla Reflexu si můžete odskočit třeba na seznam smajlíků, varování o blížícím se konci světa nebo na stránku s radami "chytré sovy"...


Seznam smajlíků



Velmi zevrubný seznam takzvaných smajlíků neboli ksichtíků. :-F je například "upír s jedním vypadlým zubem".


http://pete.wz.cz/xicht.htm



Jak se jmenuje?



Další z mnoha nekonečných podob úspěšné internetové hry "líbí-nelíbí". Tentokrát nejde o vkus, ale schopnost uhádnout jméno člověka podle jeho vizáže. Na to, jaká je to pitomost, zde člověk může strávit docela hodně času.


http://www.zerotv.com/games/name_game



Další z konců světa...



Další z mnoha konců světa je naplánován na zimu roku 2012. Varování je prý třeba brát vážněji než jindy, protože tentokrát jsou autory předpovědi tajemní Májové. Uvidíme.


http://www.diagnosis2012.co.uk



Bryn.cz



Stránky plné zajímavých informací z historie, především středověku. Autorku stránek můžete potkat buď na lékařské fakultě, nebo v gotickém kostýmu na nějakém hradě. Osobně bych dal přednost druhé možnosti. Nebo raději bez kostýmu.


http://bryn.webz.cz



Nabídka svíček..



Nabídka svíček, které si můžete koupit, až si s manželkou nebo přítelkyní budete chtít udělat romantický večer. Ne, kecám. Ty svíčky si snad nikdo normální koupit nemůže.


http://mujweb.atlas.cz/web/hantl/skupinky_lechtive.htm



Chytrá sova



Chytrá sova odpoví na všechny vaše dotazy. Třeba ohledně sexu. Malá ukázka, čemu všemu sova rozumí. Eva se ptá: "Sovo, jak u žen probíhá orgasmus a jak ho poznám?" Sova odpovídá: "Milá Evo, orgasmus těžko přehlédneš." Hrome, mají sovy orgasmus? Pošlu dotaz.


http://www.chytrasova.cz