Internetový adresář Reflexu č. 24

Už přesně nevím, jak jsme coby kluci téhle hře říkali, ale každopádně nás velmi bavila. Spočívala ve vzájemném mlácení rukou přes ruku... Začátky jsou těžké a platí to nejen pro nový zpravodajský kanál ČT 24... Chcete být za opravdové frajery? Pak si kupte fakt profi klávesnici... Máte chuť potrápit hlavu netradiční flashovkou?


Už přesně nevím, jak jsme coby kluci téhle hře říkali, ale každopádně nás velmi bavila. Spočívala ve vzájemném mlácení rukou přes ruku. Jeden mlátil a druhý uhýbal. Když se první strefil, mohl pokračovat. Když minul nebo se druhému podařilo ucuknout, role se vyměnily. Bolelo to a ruce jsme měli úplně červené. Ale stálo to za to. Natrénovat to můžete virtuálně, a to ve verzi hráč versus počítač anebo hráč versus hráč. Ale - mezi námi - v reálu je to lepší.


http://www.operationslaps.com






Začátky jsou těžké a platí to nejen pro nový zpravodajský kanál ČT 24. V souvislosti s pětadvacátým výročím CNN byly noviny plné historek o tom, co všechno se této dnes slavné stanici povedlo (a spíš nepovedlo) v jejích počátcích. Pokud je však známo, žádný z amerických (a ani českých) moderátorů ještě v živém vysílání neubzdil. Tak jako jedna blondýnka ve zpravodajské televizi ve Švédsku. A pak se ještě málem počurala smíchy.


http://mensix.com/php/Article473.phtml




Chcete být za opravdové frajery? Pak si kupte fakt profi klávesnici. Čím se liší od ostatních? Nemá na klávesách vůbec nic. Musíte zkrátka psát po paměti. Že to jde, mám celkem dobře vyzkoušeno, protože na mém starém notebooku se už polovina písmen dočista ošoupala. "Všechny klávesnice si nejsou rovny," tvrdí jeden z reklamních sloganů zmíněného produktu. Chcete ho?


http://www.daskeyboard.com/




Máte chuť potrápit hlavu netradiční flashovkou? Na webu jich jsou spousty, stačí si vybrat. Zinlock má jednoduchá pravidla: cílem je rozmístit kameny na hracím plánu podle vzoru. Kameny pohybujete tak, že nejdříve kliknete na kámen a pak na políčko, kam ho vertikálně nebo horizontálně chcete přemístit. Chyták je v tom, že se vždy o stejnou vzdálenost posunou všechny kameny v příslušné řadě či sloupci. Pětadvacet úrovní je dost na to, aby vám tahle hra vypálila díru do hlavy. Nebo si ji tam vpálíte sami.


http://www.freestuff.gr/lightforce/zinlock.html