Internetový adresář Reflexu č. 25

I am a turtle. Vítejte na téhle stránce... Aby se člověk zabavil s hromádkou potištěných papírů a odpadkovým košem, k tomu nepotřebuje počítač... Lze navštívit tisíc barů za rok ... a v každém si něco objednat? Takový pěkný chlastací blog... Chcete se nechat zhypnotizovat od svého počítače? Žádný problém.


I am a turtle. Vítejte na téhle stránce. Main kachawa hoon. Je úplně k ničemu. Jestem Zólwiem. Jestli jste si mysleli, že tahle stránka (... Saya kura-kura ...) má nějaký skrytý a vzrušující význam, pak ... Jeg er en skilpadde ... pak jste zkrátka vedle. Mimochodem, stále to tam nemají česky ... tak jim to někdy pošlete. Jsem želva.


http://www.iamaturtle.org/






Aby se člověk zabavil s hromádkou potištěných papírů a odpadkovým košem, k tomu nepotřebuje počítač. Stačí papíry jeden po druhém muchlat do úhledných kuliček a trefovat se do koše. A počítat, kolikrát za sebou se dokáže trefit. Má to jedinou vadu ... totiž kdo má ten bordel uklízet? Takže to zkuste virtuálně.


http://www.widro.com/throwpaper.html




Lze navštívit tisíc barů za rok ... a v každém si něco objednat? A samozřejmě objednaný drink vypít? Možné to je. Ale jde o natolik zásadní projekt, že je mu věnována celá webová stránka. Lépe řečeno blog. Takový pěkný chlastací blog.


http://www.thousandbars.blogspot.com/




Chcete se nechat zhypnotizovat od svého počítače? Žádný problém. Aneb další optická iluze číhající na webu. V čem je její plus? Zafixujte plus uprostřed stránky ... a s úžasem sledujte, jak růžové tečky mizí a nahrazuje je zelený obíhající puntík.


http://www.artype.net/swf/artype.swf