Internetový adresář Reflexu č. 19

Co všechno může způsobit konzumace alkoholu? Někteří lidé dokáží s pomocí dvou rukou, světla a stínů udělat hotové zázraky... Co všechno jsou někteří lidé schopni udělat ve veřejném zájmu?


Co všechno může způsobit konzumace alkoholu? Například je významným faktorem, který přispěje k tomu, že budete tancovat jako idioti. Nebo ve vás vyvolá přesvědčení, že ovládáte nějaké tajemné kung-fu (a vy samozřejmě neovládáte nic, takže dostanete na budku). Případně se vám může stát, že až se ráno probudíte a obrátíte na posteli, uvidíte něco velmi strašidelného.


http://www.gsource.org/shock_n_vid/humor_warnings.swf




Někteří lidé dokáží s pomocí dvou rukou, světla a stínů udělat hotové zázraky. Ale že zvládnou i milostnou scénu se vším všudy rozehranou dvěma opicemi, tomu bych vážně nevěřil. Pardon, chtěl jsem napsat na vlastní Real Player.


http://gorillamask.net/twomonkeys.shtml




Co všechno jsou někteří lidé schopni udělat ve veřejném zájmu? Například se svléknout. Aneb nahé tělo je na demonstracích lepší než létající dlažební kostky. Přitáhne pozornost médií (o co jiného jde?), a navíc nikomu nerozbije hlavu. Jistě, takový protest může mít různé podoby a v některých případech je nahota stejně nepříjemná jako hořící popelnice. Ostatně posuďte to sami na specializovaném blogu.


http://www.nakedprotesters.com/