Internetový adresář Reflexu č. 34

Jedete kempovat po Čechách? Proklepněte si vybranou lokalitu na Internetu. Dá se protestovat spodním prádlem? Opilecké čmárání... Sex je chléb země. Nebo je chléb sexem země? Kurnikovová je nudná, teď letí Marija Šarapovová. Jak by vypadaly ženské hollywoodské hvězdy bez vlasů?

Jedete kempovat po Čechách? Proklepněte si vybranou lokalitu na Internetu. Třeba na stránce Kam-na-kemp, kde lze o konkrétních kempech dokonce i diskutovat. Když se seknete, můžete si pak na téže adrese aspoň vylít zlost.


http://www.kamnacamp.aktualne.cz





Dá se protestovat spodním prádlem? Samozřejmě. Navrhněte to své manželce, přítelkyni nebo kolegyni. Když jde o budoucnost lidstva, je škoda zůstat stát opodál.


http://www.axisofeve.org/collection.php



Opilecké čmárání vede k hecování kamarádů, což vede k tomu, že začnete žádat cizí lidi v hospodě, aby vám něco nakreslili, což vede k založení webové stránky a to vede k posedlosti. Tak vysvětluje vznik svého webu mladý Brit, který zveřejňuje „špatné obrázky koček“. Píše: „Nemůžu odejít z domova bez tužky a papíru. Co kdybych potkal někoho, kdo mi ještě nenakreslil kočku?“ Svou kočku teď můžete poslat i vy.


http://www.tiddles.co.uk



Sex je chléb země. Nebo je chléb sexem země? Má vůbec chléb se sexem něco společného? Čert se vyznej v příslovích..


http://www.porn-bread.com




Kurnikovová je nudná, teď letí Marija Šarapovová. Stránka pro její fanoušky nabízí všechno, co mohou chtít.



target="_blank">http://www.mariaworld.net






Jak by vypadaly ženské hollywoodské hvězdy bez vlasů? Některé stále překvapivě sexy, jiné jako poručík Kojak po úderu do zátylku. Aneb vypadat s vlasy sexy není žádný kumšt, horší je to bez nich. Podívejte se na vlastní oči.


http://baldstars.fineststars.com/baldstar/