Internetový adresář Reflexu č. 29

Po delší době opět jeden tip pro mužské šovinisty. Pánové, máte přítelkyni a zdá se vám, že vás stojí nějak moc peněz? Pokud jste stejně jako autor tipů hráli ping-pong na pionýrských táborech (styďte se, režimní kolaboranti!), pak teď je pravý čas na jeden nebo dva zápasy. Gigamanie pokračuje.

Po delší době opět jeden tip pro mužské šovinisty. Pánové, máte přítelkyni a zdá se vám, že vás stojí nějak moc peněz? Použijte webovou kalkulačku k výpočtu, na kolik vás - feministky prominou - sex s přítelkyní přijde. My ženáči se můžeme kojit nadějí, že kalkulačka s názvem "Kolik stojí manželka?" je podle autorů této stránky již ve výrobě.


http://www.costofsex.com



Pokud jste stejně jako autor tipů hráli ping-pong na pionýrských táborech (styďte se, režimní kolaboranti!), pak teď je pravý čas na jeden nebo dva zápasy. A hned pak na večerní diskotéku, pochopitelně. Večerka je výjimečně v jedenáct.


http://www.addictinggames.com/pingpong.html





Gigamanie pokračuje. Sotva Google oznámil založení služby, která nabídne uživatelům e-mailovou schránku o velikosti jeden gigabajt (to je ale vážně s-p-o-u-s-t-a místa), mohou se všichni ostatní přetrhnout s ujišťováním, že i u nich se schránky budou nafukovat. Prozatím otestujte jednu novou službu, která "giga" nabízí také.


http://www.walla.com