Internetový adresář Reflexu č. 6

Používáte často slovní "berle"? Můžete si je přepočítat. Animované zpracování jedné z verzí, jak chytili Saddáma. Detailní záběry úst aneb jak se žije stoličkám? Vyzkoušejte lokátor rádií. Chcete vidět Hanu a Hanu?

Máte vybroušený styl? Nepoužíváte příliš často slovní berle typu "však", "jako", "tedy" nebo "ostatně"? Přepočítejte svá slova v nějakém delším textu. Lépe řečeno - nechte to za sebe udělat počítač. Stačí dát souvislý text do bloku, vložit ... a odťuknout. Rizikem VŠAK je, že vás výsledky nepříjemně překvapí, TEDY OSTATNĚ JAKO i mně.

http://www.wordcounter.com/



Jak chytili Saddáma? A byli to Kurdové, spojenci, anebo Marťani? Zhlédněte animované zpracování jedné z verzí.

http://www.joecartoon.com/pages/saddam/



Jak se na svět dívá například vaše stolička vlevo nahoře? Můžete to vidět na fascinujících fotografiích Justina Quinnela. Série nazvaná "Jeden den v životě mé pusy" vás srazí do kolen. Na tomtéž webu najdete i podrobnou instruktáž, jak podobné fotky můžete udělat sami.

http://www.pinholephotography.org/



Hledáte konkrétní rozhlasovou stanici? Ať už klasickou, anebo internetovou? Vyzkoušejte "lokátor rádií".

http://www.radio-locator.com/



Chcete si zahrát originální verzi známé hry s kotkami? A hlavně - chcete vidět Hanu a Hanu tak, jak je ještě nikdo neviděl? Tedy snad s výjimkou bráchy, Majka a možná Boba? Pak vzhůru do toho... a šťastnou ruku.

http://hanahana.cz/mezikozy.php