Internetový adresář Reflexu č. 31

Uvnitř článku najdete internetové tipy posledního červencového čísla Reflexu.

Hnutí nazvané "Matky proti čurání vestoje" si za cíl vytklo přesně to, co má ve svém jméně. V prohlášení jasně říká, že je bohapustou lží tvrdit, že muži jsou schopni se vyčurat vestoje, aniž by přitom "nepokropili" prkénko, nebo dokonce podlahu. Pánové, uvažte: "Čurání ve stoje ničí rodiny. Kdo uklízí koupelnu u vás doma? Vaše matky? Nebo manželky? A i kdybyste po sobě uklízeli vy sami, co se stane, když jste u někoho na návštěvě - například u kamaráda, u rodičů ženy nebo na veřejné toaletě? Proč musí kvůli vaší neochotě posadit se trpět někdo jiný?" Přemýšlejte o tom. Třeba na záchodě, ovšem hlavně vsedě.

www.mapsu.org



Flashová hra spočívající v požírání brouků. Vzhledem k nízké intelektuální náročnosti je to dobrá kratochvíle určená na začátek nebo na konec pracovní doby. Čas mezi tím je ovšem třeba vyplnit něčím rafinovanějším.

http://www.orangegray.com/butch01.html





Co všechno si v historii bylo možné koupit v prodejním automatu? Nejen použité dívčí kalhotky, což v comicsu na této dvoustraně před časem překvapilo i Hanu a Hanu, ale také například marihuanu (v Amsterdamu), román (v pařížském metru) nebo svěcenou vodu. To bylo v Alexandrii asi jedno století před naším letopočtem a prý jde o první zaznamenaný automat v historii.

www.chaparraltree.com/vending