Internetový adresář čísla 39

Pokud náhodou poznáte dívku Ellie, která byla loni v srpnu v jednom pražském baru, můžete zkusit pomoci mladíkovi, který ji bezúspěšně hledá. Nebo se můžete podívat třeba na stránky ženy žádající peníze, aby mohla opustit svého manžela. A přemýšleli jste už o tom nechat si na tělo vytetovat logo nějaké bohaté firmy a trochu si tak vydělat?


Vytetované logo - permanentní reklama



Tetování je velká móda, což není třeba vyprávět nikomu, kdo se aspoň na pár minut mihl v létě na pláži. Zejména ženy si vymýšlejí čím dál rafinovanější místa, kam nějaký ten ornamentík nebo obrázek umístit. Ale přemýšleli jste už o tom nechat si na tělo vytetovat logo nějaké bohaté firmy? Za permanentní reklamu na čele můžete zkasírovat v přepočtu až půl miliónu korun.


http://tadoos.port5.com




Najdětě Ellie



Setkali se v srpnu 2001 v jednom baru v Praze. On je Američan a jmenuje se Chris. Ona je Američanka a říká si Ellie. On si ji několikrát vyfotografoval a až později zjistil, že bez ní nemůže žít. Problém je v tom, že ji nemůže najít. Pomůžete?


http://geocities.com/p_haste




Helpmeleavemyhusband.com



Před pár měsíci se na Internetu objevila stránka jisté mladé dámy z New Yorku, která se jmenovala "Zachraňte Karyn" (http://www.savekaryn.com) a měla jednoduchý účel: vybírat peníze od návštěvníků. Celá věc byla okouzlující v tom, že Karyn bezelstně přiznala, že si udělala dluhy nákupem drahých věcí - a že by jí teď lidé prostě měli pomoct. Stránka se dočkala poměrně značného zájmu médií, takže i díky nim bylo úsilí rozmařilé dívky poměrně úspěšné. Počin podnikavé Karyn povzbudil řadu lidí, kteří se rozhodli zkusit něco podobného. Třeba ženu žádající peníze, aby mohla opustit manžela. Být na jeho místě, budu první, kdo přispěje.


http://www. helpmeleavemyhusband.com