Krásou proti feminismu

Krásou proti feminismu

Krásou proti feminismu

Miss Dominika Hužvárová: ,,Politická korektnost a genderová rovnost vedou k osamění."


Veřejná iniciativa miss DOMINIKY HUŽVÁROVÉ (23) – oslovila otevřeným dopisem poslance, aby se pokusila zamezit přijetí antidiskriminačního zákona – tvrdě napadá korektní směr jménem feminismus. Co vlastně vede atraktivní modelku k politické angažovanosti? A proč napadá právě feminismus, copak nemá sama potřebu být chráněna?


foto: Reflex - Tomáš Tesař


ŽENA PROTI FEMINISMU
„Feminismus dosáhl svých původních smysluplných cílů a nyní se stal ve svých požadavcích nejednotným a extremistickým hnutím. Feministky jsou z větší části ženy, kterým se nedaří být úspěšné jako ženy a vidí svoji šanci prosadit se ve světě mužů. Nemusí to být vždy ženy ošklivé. Rezignovaly však na svou ženskost. Je to menšina žen, která má mužský typ mozku, stejně jako určitá malá část mužů má ženský typ mozku a ženské myšlení. Při lobbování a prosazování svých osobních představ a názorů se feministky zaštiťují něčím, co jim nepříslu,obhajobou práv žen'. Ve skutečnosti zastupují představu o šťastném životě pouze malé části žen. Ne každá žena touží být kariéristka. Jsou i ženy, které v p přinese to méně štěstí nejen mužům, ale i samotným ženám.“
(Ze serveru stopfeminismu.cz)

Je feminismus překonaný? A co napadá feministku, když si prohlíží stránky stopfeminismu.cz? Odpovědi můžete nalézt v článcích hlavního tématu aktuálního Reflexu č. 29/2009FEMINISTKY ŠKODÍ ŽENÁM.
Přečtěte si kompletní znění článku J. X. Doležala KRÁSOU PROTI FEMINISMU.




A co si myslíte vy? Potřebují ženy feminismus nebo si vystačí bez něj? Diskutujte zde: