Bin Ládin? Neexistuje.

Bin Ládin? Neexistuje.

Bin Ládin? Neexistuje.

Poté, co zúčtoval s Darwinem, vrhl se demystifikátor moderních dějin lidstva a Klausova pravá ruka Petr Hájek na další historické lži: bin Ládin neexistuje, je to jen mediální fikce.

Poté, co zúčtoval s Darwinem, vrhl se demystifikátor moderních dějin lidstva Petr Hájek na další historické lži: bin Ládin neexistuje, je to jen mediální fikce. Klausova pravá ruka (podle MF Dnes má Klaus ještě jednu pravou ruku; nevím, koho mají na mysli, ale je to tak správně, tak výrazně pravicový politik jako náš prezident musí mít obě ruce pravé) vydává knihu esejů:
Existuje „reálná možnost“, že teroristické útoky na newyorská Dvojčata zorganizovaly tajné služby v USA.
Václav Havel je radikální neomarxista, kdežto Topolánek, ta bestie, není ani napravo, ani nalevo, je „nic“ (to jej činí podobným bin Ládinovi).
Sedmnáctý listopad 1989 byl „vcelku bezvýznamný incident“ (jak pro koho, pan Hájek by si mohl celkem dobře notovat s panem Paroubkem, který se kdysi chlubil, jak si ten den večer dával s přáteli kdesi v restauraci do trumpety).
Žijeme prý v nesvobodném a zmanipulovaném světě ovládaném podplacenými novináři.
Je to děsné, ale asi si to budu muset přečíst. Pan prezident, tradičně nejvyšší duchovní autorita v českém národě (něco jako pravicová verze dalajlamy) prohlásil, že kniha nutí každého k zamyšlení. Upřímně řečeno, i těch pár citátů, co mám k dispozici, taky k domýšlení. Nemůžu se zbavit dojmu, že se pan Hájek inspiroval závěrem Jirotkova Saturnina, kde je oznámeno založení agentury, která mj. demaskuje Alexandra Dumase staršího zjištěním, že tři mušketýři nebyli čtyři, ale dva.
Je zjevné, že toto odhalování minulosti nakonec nutně povede ke zjištění, že i Ježíš je mediální výtvor světového levicového spiknutí (bolševici přišli s tímtéž, jen to sváděli na reakci), a hlavně že žádný holocaust nebyl, protože se v Osvětimi nenašly roury pro přívod plynu. To druhé by bylo dobré, protože pak by pana Hájka možná zavřeli – jistě nikoli do vězení, kam zjevně nepatří, nýbrž do blázince.

AUTOR JE POLITOLOG



Související články:

Pocházíte z opice?
Pavlína Wolfová: PROČ NEPOCHÁZÍM Z OPICE (Téma Reflexu č. 21/2009)
Petr Hájek, vicekancléř a poradce prezidenta Klause, zpochybnil evoluční teorii a rozbouřil odbornou i laickou veřejnost. V rozhovoru vysvětloval svou jistotu, že on sám z opice nepochází. Jak to tedy bylo podle Petra Hájka?


Další články autora najdete v rubrice POLITICKÝ DENÍK (Reflex online)
a na jeho osobních stránkách UDÁLOSTI, politický zápisník Bohumila Doležala