Komentujeme 12.3.2002

"Od Borovce jsme zvyklí na leccos, ale dvojverší "krokodýl spí v písčinách / přemýšlím o všech římských příčínách" by i tento pragmatický džentlmen nejspíš předhodil autocenzuře..."


"Od Borovce jsme zvyklí na leccos, ale dvojverší "krokodýl spí v písčinách / přemýšlím o všech římských příčínách" by i tento pragmatický džentlmen nejspíš předhodil autocenzuře," píše Pavel Klusák ve včerejším Týdnu o textařském nadání L. Fanánka Hagena, jak se projevilo v muzikálu Kleopatra.



Muzikál, či snad kabaret? / To by as každý nedoved!




Na své pondělní zasedání vyjela vláda do Pardubic. Tam jeli ministři vlakem, zpátky už je převážela auta, která za nimi prázdná jela z Prahy. V Pardubicích vezly vládu k místu, kde jednala, dva autobusy, které ale neměly značky, takže porušovaly zákon. Připojení dvou speciálních vagonů k rychlíku Detvan stálo 31 tisíc korun, benzin pro auta sedmnácti ministrů z Prahy do Pardubic a zpět vyjde asi na sedm tisíc. (iDnes)



A pokuta za autobus bez značky vyjde na kolik? Nebo to policisté vyřešili domluvou?




"Vím, že mě mnozí budou za tato slova kritizovat, ale i když jsem normální chlap, tak z politického hlediska je pro mě nejdůležitějším ženským orgánem pozadí," oznámil včera český premiér účastnicím sjezdu Sociálnědemokratických žen na pražských Maninách.



Nuže, tady je důvod pro absenci žen ve vládě. Když sedí na židli a jednají, není možné omrknout, jaký mají zadek.