Father friendly zpravodajství

Father friendly zpravodajství

Father friendly zpravodajství

Sněhová nadílka způsobila nejen kalamitní stavy ve městech a problémy na silnicích, ale hlavně vykouzlila úsměv na tvářích dětí. Jako nejvíce fatherfriendly se zdá být vyrazit na hory. Víme kam!

FF zpravodajství 15.1. – 17.1.2010




Soutěživci se stahují na KidsCup 2010 Klínovec
Infocentrum Klínovec

V sobotu 16.1. se na Klínovci uskuteční nultý ročník závodu v obřím slalomu pro děti na lyžích i na snowboardu. Závodníci na lyžích budou rozděleni do kategorií do 6 let, do 10 let a do 15 let. Snowboardisti se rozdělí do 2 kategorií (do 10 a do 15 let). Pro soutěživé dospělé je připravena jedna závodní jízda, která bude odměněna překvapením. Součástí závodů jsou i doprovodné a zábavné akce moderované Radkem Jirglem.


Sněhové království Pustevny
Sněhové království INFO

Ledové a sněhové sochy všech možných tvarů, rozměrů a provedení jsou o tomto víkendu k vidění na Pustevnách. Koná se zde již tradiční akce s názvem Ledové království 2010. Výtvarníci zde budou soutěžit o nejlepší ledový a sněhový výtvor. O vítězi rozhodne odborná porota, návštěvníci i umělci. Po dobu konání akce se můžete těšit i na doprovodný program rádia Čas. Přijďte podpořit sněhové sochaře a ocenit jejich um.














Staňte se součástí projektu Father Friendly – posílejte nám svoje tipy! Pište na vojtech.parizek@reflex.cz.