Haló, tady Paroubek

Haló, tady Paroubek

Haló, tady Paroubek

VIDEO: Při přípravě silvestrovského čísla jsme řešili, čím naše náročné čtenáře v poslední den roku zaujmout. Nakonec zvítězila myšlenka změřit zábavným způsobem PŘÍTULNOST NAŠICH CELEBRIT k politikům.

Při přípravě silvestrovského čísla jsme jako každoročně řešili, čím naše náročné čtenáře v poslední den roku zaujmout. Nakonec zvítězila myšlenka změřit zábavným způsobem PŘÍTULNOST NAŠICH CELEBRIT k politikům.

Rozhodli jsme se otestovat sociální inteligenci celebrit pokusem. Pokusem, kdy milé hvězdě zavolá nějaká společenská autorita (ve skutečnosti imitátor Petr Jablonský) a bude navrhovat jakousi nehoráznost.

Přijme Kateřina Brožová od "Miloše Zemana" pozvání na zabijačku? Pojede Dominika Mesarošová na hon s "Karlem Schwarzenbergem"? Bude Sagvan Tofi dělat „Mirku Topolánkovi“ barmana? Přistoupí Eva Aichmajerová na schůzku s „Jiřím Paroubkem?“ Oslaví Helena Vondráčková Silvestr s „Václavem Havlem“?

Jsou skutečně celebrity tak hloupé, jak to vypadá, anebo se jenom bulvární tisk pohybuje v určitých – velmi omezených – mantinelech a řeší hloupé problémy, takže všichni, o nichž píše, hlupáci nejsou a jenom tak působí?

Jak celý experiment dopadl si přečtěte v Reflexu č. 53 (vyšel 30. prosince).

Podívejte se na malou ochutnávku...