Father friendly zpravodajství

Father friendly zpravodajství

Father friendly zpravodajství

Do České republiky snad konečně dorazila zima, takže proč nevyrazit do kina nebo do divadla? Na Vyšehradě bude horko - v ringu se zde utkají Santa Claus a Ježíšek. A do kin dorazily například Mikulášovy patálie. Vzhůru za zábavou!

FATHER FRIENDLY AKCE 12. – 13. 12. 2009




Ježíšek versus Santa Claus
www.vysehratky.cz

Neděle 13. 12. Staré purkrabství Vyšehrad 13:30

Zápas se dostává do třetího kola. V&#160červeném rohu sedící Santa Claus si nechává ošetřovat utrženou bambuli červenobílého kulichu a plandavé knoflíky kabátu, o které málem přišel během předchozích kol. Ježíšek v&#160rohu modrém vypadá nedotčeně, hýří energií a je připraven čelit i nadále Santovi mezi provazy vánočního ringu. Kdo ale ví, jak to všechno dopadne? Kdo vyhraje tento ostře sledovaný zápas? Výsledek můžete ovlivnit třeba právě vy. Před zápasem se rozehřejete vánoční pohádkou o zvířátkách a následně po velkolepém mezinárodním klání se uklidníte průvodem s koledami k Betlému.







Filmánie v multiplexech Palace Cinemas
www.palacecinemas.cz

Ve čtvrtek 10. 12. 2010 začíná týden se sníženým vstupným na všechny filmy v multiplexech Palace Cinemas. Všechny promítané filmy můžete shlédnout za pouhých 50,- Kč. Tato akce je přátelská hlavně otcovským peněženkám. V programu kin je opravdu z čeho vybírat.
Palace Cinemas Park Hostivař připravuje každý týden v sobotu odpoledne zvýhodněné programy pro malé i velké se zvyhodněným vstupným pro děti i dospělé(59Kč). Pěkný filmový zážitek!














Staňte se součástí projektu Father Friendly – posílejte nám svoje tipy! Pište na vojtech.parizek@reflex.cz.