Father friendly zpravodajství

Father friendly zpravodajství

Father friendly zpravodajství

V této sekci vás budeme pravidelně informovat o novinkách doporučujícím místa přátelská otcům a jejich dětem. Mimo nových FF pointů zde také najdete tipy na akce, kde byste se pobavili oba, Vy i vaše dítě.

Posílejte nám své příběhy z míst, které vás očarovala i naštvala, čili byla unfriendly. Všechny zveřejníme. Posílejte nám své tipy, podílejte se s námi na vytvoření největší takto zaměřené databáze míst a akcí pro otce a jejich děti. Pište na vojtech.parizek@reflex.cz




X. FMX gladiator games
http://www.gsma.cz

V sobotu se uskuteční novodobé gladiátorské klání za doprovodu burácení vybroušených motorů. Na povel největšího kokodáka a Caesara v jedné osobě – Leoše Mareše uvedou publikum pražské O2 arény do transu létající akrobaté na motorkách. Freestylový gladiátor Travis Pastrana letos poprvé zavítá na vzdušné kolbiště spolu s dalšími borci světové FMX špičky. Pokud tuto akci navštívíte uvidíte pravděpodobně první backflip na motorce Harley Davidson v podání jednoho ze šílených Gladiátorů (Chucka Carotherse).






204. výročí bitvy tří císařů u Slavkova
www.austerlitz.org

Vojáci mašírující ulicemi ke Slavkovskému bojišti, plačící ženy, nervózní koně a nechápající děti. Štiplavý zápach střelného prachu a ohlušující rány dělostřeleckých baterií. Obrovské ztráty na životech, přehlídka přeživších – ohňostroj! Podívaná, která nemá v Česku konkurence.






Divadlo Spejbla a Hurvínka
„Hurvínkův Mikuláš“

http://www.spejbl-hurvinek.cz

Koncem listopadu nastává doba adventu a předvánočního stresu, který nás obklopuje snad na každém kroku. Každá oáza klidu pohody a dobré zábavy proto uchlácholí každého otce. Pokud se tato oáza propojí s klasickým loutkovým divadlem v podání nestárnoucí dvojky Spejbla a Hurvínka, úspěch a pohoda jsou zaručeny.







Poslední listopadové pondělí patří v Zoo otcům a jejich dětem
http://www.zoopraha.cz

Začněte týden poněkud netradičně, návštěvou pražské ZOO. Pokud se tak rozhodnete, čeká vás příjemné překvapení v podobě volného vstupu pro rodiče, zaplatíte pouze dětské vstupné.









Staňte se součástí projektu Father Friendly – posílejte nám svoje tipy! Pište na vojtech.parizek@reflex.cz.