Výstava Akty X

Výstava Akty X

Výstava Akty X

Fotograf Kamil Voděra o aktu: „Říká se, že portrét je odrazem osobnosti. Akt tedy vnímám jako rozšířený portrét, neboť tělo patří k člověku stejně jako jeho tvář.“ Nejlepší z nejlepších soutěžních snímků nyní k vidění v Holešovicích!

„Říká se, že portrét je odrazem osobnosti. Akt tedy vnímám jako rozšířený portrét, neboť tělo patří k člověku stejně jako jeho tvář.“

FOTOGRAF KAMIL VODĚRA




Čtenářská soutěž AKTY X, která probíhala od května až do června 2009, vzbudila nečekaný zájem. Z téměř 1300 došlých fotografií uměleckých aktů zvolili čtenáři desítku nejlepších. Mezi nimi pak odborná porota v čele s Janem Šibíkem vybírala vítězné snímky.

Výstava AKTY X v rámci festivalu designblok 09 vám představuje ty nejlepší z nejlepších. Navštivte ve dnech 6. –11. 10. 2009 Superstudio A7 v bývalém Holešovickém pivovaru (U průhonu 13, Praha 7) a přesvědčte se sami.





Jaká je historie vítězných snímků? Kdo jsou jejich protagonistky (plus jeden muž)? Přečtěte si PŘÍBĚHY FOTOGRAFIÍ .






Stanislav Krupař: Fotogalerie AKTY X V PIVOVARU
Kousek od naší redakce, v areálu bývalého pivovaru, sešli se na vernisáži fotografové, modelky, zástupci Reflexu i vydavatelství Ringier, kolegové, přátelé, milovníci krásných těl a krásných fotografií.