Záhada ženy z titulní strany vyřešena

Záhada ženy z titulní strany vyřešena

Záhada ženy z titulní strany vyřešena

Bezradná redakce se obrátila na čtenáře s prosbou: pomozte nám určit identitu krásné herečky! Poslali jste nám více než šedesát odpovědí a my už tušíme, že ona tajemná diva na dosud neznámé fotografii s Oldřichem Novým je...

Bezradná redakce se obrátila na čtenáře s prosbou: pomozte nám určit identitu krásné herečky!
Poslali jste nám více než šedesát odpovědí, za všechny vám děkujeme!
Protože snímek, který se objevil na obálce Reflexu č. 37, byl doposud neznámý, dobře ukrytý v jedné z krabic s pozůstalostí Oldřicha Nového, přesvědčivý důkaz o totožnosti jeho protagonistky jsme nezískali.
Nicméně mezi vašimi tipy s absolutní převahou vede Truda Grosslichtová. Posuďte sami:



První mail dorazil od Karin Koželuhové, které blahopřejeme a posíláme slíbenou odměnu – reprodukci fotografie z titulní strany.


Dosud neznámé dopisy a fotografie, na nichž je ON, jak se pod narychlo načmárané vzkazy kolegům v divadle podepisoval Oldřich Nový, najdete V REFLEXU č. 37/2009 (vyšel 10. 9. 2009).



Záhadná žena z titulní strany
ZÁHADNÁ ŽENA Z TITULNÍ STRANY
(Reflex.cz, 10. 9. 2009)
Nesmrtelný OLDŘICH NOVÝ letos 7. srpna oslavil sté desáté narozeniny. Milan Tesař dostal při té příležitosti možnost prohlédnout si Kristiánův život jinak než ze sedačky v biografu. Vešel se do deseti beden. V jedné z nich byla i fotografie, na níž je ON zachycen s krásnou, leč redakci neznámou herečkou...