Reflex City Guide

Reflex City Guide

Reflex City Guide

Vážené čtenářky a čtenáři, zase mi nebudete věřit, ale já to stejně zkusím. U Reflexu č. 20 najdete zdarma přibaleného průvodce po Paříži. Absolutně špičkovou záležitost. Zahajujeme jím řadu nazvanou Reflex City Guide, která má za úkol nabídnout Vám to, co v průvodcích běžně není, ačkoli by být mělo. Chcete vědět, kde bydlí Belmondo, kam a proč se musela přestěhovat Annie Girardotová? Neznáte ještě pařížský hit sezóny velib? Kde potkáte Milana Kunderu?

Vážené čtenářky a čtenáři,
zase mi nebudete věřit, ale já to stejně zkusím. U Reflexu č. 20 (vychází 15. května) najdete zdarma přibaleného průvodce po Paříži. Absolutně špičkovou záležitost. Zahajujeme jím řadu nazvanou Reflex City Guide, která má za úkol nabídnout Vám to, co v průvodcích běžně není, ačkoli by být mělo. Chcete vědět, kde bydlí Belmondo, kam a proč se musela přestěhovat Annie Girardotová? Neznáte ještě pařížský hit sezóny velib? Kde potkáte Milana Kunderu?

Foto
Řekl Vám už někdo, že nejkrásnější pohled na město není z Eiffelovky? Kterým místům byste se raději měli vyhnout a proč? Kde si české studentky hledají milence na semestr od Erasma? Kde budete za pár eur spát jako v nebi? Kde dostanou děti zábavnou odpověď na závažné sexuální otázky? Je možné, aby Vám Vietnamci dali za osm eur zapomenout na francouzskou kuchyni?
Stálý zpravodaj Českého rozhlasu ve Francii a známý publicista Jan Šmíd připravil subjektivní a emocionálně bohatý návod na použití Paříže. Žijete-li v domnění, že v tak turisticky promrskaném místě Vás už nemá co překvapit, jste na hlubokém omylu. Paříž podle Jana Šmída Vás vnoří do mytologie města a už při samotné četbě bedekru se Vás zmocní zvláštní chvění. Pak je jediná pomoc, okamžitě vsunout brožurku do postranní kapsy báglu a vyrazit k Seině. Z vlastní zkušenosti vím, jak těžké je odolávat tomuto vyzvání na cestu, když text doprovázejí ještě ke všemu fotografie Jana Šibíka.
Řada Reflex City Guide nabídne letos Londýn (Reflex 24/2008) a Berlín (Reflex 28/2008). I v těchto případech půjde o osobnostní klíč k metropolím. Které autory jsme oslovili? Hádejte.


REFLEX CITY GUIDE: PAŘÍŽ PODLE JANA ŠMÍDA (Reflex č. 20/2008)


SOUTĚŽ CESTUJTE S REFLEXEM!


Chcete se podívat do Paříže?
Zúčastněte se naší SMS soutěže a vyhrajte dvě zpáteční autobusové jízdenky do Paříže od společnosti STUDENT AGENCY.
Otázka zní:
KTERÁ PAŘÍŽSKÁ HISTORICKÁ PAMÁTKA NESE VE FRANCOUZSKÉM JAZYCE NÁZEV LA GRANDE ARCHE?

a) VÍTĚZNÝ OBLOUK
b) VELKÝ OBLOUK




DVĚ JÍZDENKY DO PAŘÍŽE SE STUDENT AGENCY VYHRÁLA EVA KOCOURKOVÁ, KARLOVY VARY.



Ze všech správných odpovědí vyhrává 1 výherce.
Svou odpověď nám zasílejte prostřednictvím SMS odeslaných výhradně mobilním telefonem do 21. 5. 2008 24:00 hodin na telefonní číslo 907 99 09 ve tvaru:
PARIZodpověďmezerajménosoutěžící/homezerapříjmenísoutěžící/homezeraadresa soutěžící/homezeraPSČ
Příklad:
PARIZ B EVA NOVAKOVA HLAVNI5PRAHA2 12000

Cena jedné SMS zprávy je 9 Kč vč. DPH pro všechny mobilní operátory v ČR. Soutěž provozuje a technicky zabezpečuje RINGIER ČR a.s.

Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností RINGIER ČR a.s. Do soutěže o ceny budou zařazeny všechny SMS zprávy obsahující správnou odpověď, které došly nejpozději do uzávěrky. Do soutěže nebudou zařazeny SMS odeslané prostřednictvím internetových SMS portálů. Jméno výherce zveřejníme v Reflexu číslo 24/2008, který vyjde 12. 6. 2008 a na našich webových stránkách. Výherce budeme též kontaktovat telefonicky. Výhra bude výherci zaslána poštou prostřednictvím společnosti Event Marketing na adresu uvedenou v SMS, a to do 30 dnů ode dne uveřejnění jmen výherců v Reflexu. Pokud výherce nepřevezme výhru do tří měsíců od prvního zaslání výherci, propadá cena ve prospěch organizátora (dle data na podacím lístku).

Organizátorem a technickým provozovatelem soutěže je společnost RINGIER ČR a.s. Soutěže se mohou zúčastnit občané České republiky. Účastí v soutěži dávají soutěžící souhlas se zpracováním a uchováním svých osobních údajů na dobu neurčitou, a to k zajištění účasti soutěžícího v soutěži a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti RINGIER ČR a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům.
V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti RINGIER ČR a.s. a jejich rodinní příslušníci.