Štěpánkovi je pade

Štěpánkovi je pade

Štěpánkovi je pade

Pokud jste si toho ještě nevšimli na webu Česká média, kde to v pátek vyšlo jako hlavní zpráva dne s červeným titulkem, „rocker“ Petr Štěpánek oslavil padesátiny. Docela zásadní informace, zvlášť na tomhle internetovém deníku, kde Štěpánek trpí rozdvojením osobnosti – tu publikuje pod svým jménem, tu jako Martina Novotná.


Jako Petr Štěpánek píše Petr Štěpánek to, co je politicky korektní a správné, jako Martina Novotná ostatní flusance. Zajímavé je, že to všichni vědí, ale nikdo ještě Štěpánkovi otevřeně neřekl, že by už měl s Novotnou přestat a vymyslet si nějaký jiný, méně pitomý pseudonym. Tu a tam někoho z legrace napadne, že by mohl pozvat onu mediálně protřelou autorku na některou z mnoha konferencí o digitalizaci televizního vysílání.
Bylo by fajn, kdyby se Martina někdy ukázala. Nebo kdyby aspoň vydavatel Českých médií doplnil její úžasné komentáře jejím portrétem, aby čtenáři alespoň na chvíli nabyli dojmu, že nějaká Novotná skutečně existuje. Ale obávám se, že to Štěpánkův kamarád neudělá a že se podobné gratulace jako ke Štěpánkovým padinám (viz www.ceskamedia.cz) u Martiny Novotné nedočkáme.
Tak všechno nejlepší, Petře.



Související články:

Jan Potůček: DLAŽDIČ PETR ŠTĚPÁNEK (Reflex online, 26. 3. 2008)