Zahajujeme...

Můj kuřácký koutek se na webu objevuje právě ve chvíli, kdy jsem pro Reflex prakticky přestal psát o marihuaně. Přestalo to totiž být potřeba - kolem trávy se, pokud jsem informován, neudála žádná nespravedlnost nejméně rok, státní úředníci se věnují heroinu...

Můj kuřácký koutek se na webu objevuje právě ve chvíli, kdy jsem pro Reflex prakticky přestal psát o marihuaně. Přestalo to totiž být potřeba - kolem trávy se, pokud jsem informován, neudála žádná nespravedlnost nejméně rok, státní úředníci se věnují heroinu a člověk, který si (ať už ke zdravotním účelům, nebo k výrobě malého množství marihuany pro vlastní potřebu) pěstuje pár kytek konopí, má většinou klid.
Proč tedy kuřácký koutek? Z jednoduchého důvodu: K rekreačním účelům používá příležitostně v České republice marihuanu nejméně dvě stě padesát tisíc lidí - a to je komunita, která už zaslouží nějaký věstník.
V kuřáckém koutku nebudu probírat odborná pěstitelská témata - těm je vyhrazen grower.cz, z jehož databází však budu s laskavým souhlasem provozovatelů v případě potřeby čerpat. Podobně legalizační aktivisty odkazuji na server legalizace.cz, antož já v mém věku už aktivistou být v podstatě nemohu.
Adekvátní mému věku jest besedovat, hovořit, sdělovat si zajímavosti, novinky a zkušenosti.
A podle toho chci vést kuřácký koutek. Důsledně se v něm distancuji od prodeje marihuany a samozřejmě předpokládám, že ti, pro které píšu, používají trávu k automedikaci - například místo tabletek na uklidnění. Pokud sem zabrousí nezletilý čtenář, je mi to úplně jedno - naučit se zde brát drogy skutečně nemůže a dočíst se o marihuaně může kdekoliv jinde. Mnohde však méně pravdivě a kompetentně nežli zde.
Kuřácký koutek je samozřejmě sociální jev - a připomínky, příspěvky či dotazy v trashi neskončí.
:) djX