Cannabis Cup vyvrcholil!

Cannabis Cup vyvrcholil!

Cannabis Cup vyvrcholil!

Je milé moci konstatovat, že letošní ročník Reflex Cannabis Cupu dopadl ještě lépe než ten předchozí! Momentálně máme v soutěži 828 fotek, to je o 28 víc než loni. A do půlnoci 31.12.2009, kdy je uzávěrka soutěže, ještě pořád čas zbývá!

Je milé moci konstatovat, že letošní ročník Reflex Cannabis Cupu dopadl ještě lépe než ten předchozí! Momentálně máme v soutěži 828 fotek, to je o 28 víc než loni. A do půlnoci 31.12.2009, kdy je uzávěrka soutěže, ještě pořád nějaký čas zbývá!

Letošek přinesl řadu změn, ale i kus dobré tradice. Takže - jako tradičně - vás i vaše přátele tímto zveme na čtvrtek 21. ledna od 21. hodin do klubu ROXY, Dlouhá 33, Praha 1, kde budou hrát DJs: Jan 2 (Ohm Square), Manio, Liquid A, Petr K, Tchunhas + velmi speciální host. Na ceny pro pěstitele i estéty se můžete těšit stejně jako loni, protože je jako tradičně věnuje Growshop, takže je užije každý pěstitel i uživatel.
Letos poprvé můžete Cannabis Cup podpořit i na Facebooku (odkaz na skupinu ZDE ) a samozřejmě můžete kdykoliv prohlížet letošní fotky na cannabiscup.cz. Takže zbývá jediné: koupit si v novém roce 2010 třetí Reflex, potěšit se vítěznými fotografiemi, a zjistit, zda mezi výherci nejste právě vy.










Další sloupky a články Jiřího X. Doležala najdete v jeho rubrice
Z ÚHLU POHLEDU PLACATÉ ŽELVY (Reflex.cz)