Ženy útočí

Ženy útočí

Ženy útočí

V našem časopise se dlouhodobě pokoušíme varovat před moderními ultralevičáckými směry popírajícími lidskou přirozenost ...

V našem časopise se dlouhodobě pokoušíme varovat před moderními ultralevičáckými směry popírajícími lidskou přirozenost, jako je například feminismus. Nyní se ukázalo, že přes četný odpor máme pravdu.
Švédská žena středního věku ve městě Luleå po večeři, kterou uvařil partner, toho partnera bodla nožem. Podle policie jí prý nechutnala večeře a nelíbily se jí dárky, které jí partner dal. Po činu nebyla žena schopna vypovídat, jak byla opilá.
Ano, je to tady. Svět stojí na hlavě. Přestože proklamovaným cílem feministek je vytvořit lepší svět bez diskriminace, jediným skutečným výsledkem jejich snažení je obrácení světa na hlavu – se všemi jeho zlořády a nepravostmi.
Celé devatenácté století byl muž bijící svou ženu za to, že mu nechutná jídlo ženou připravené, oblíbenou literární postavou. Jediným výsledkem generace snažení feministek není, jak by se možná dalo předpokládat, svět, kde se podobné věci nedějí, ale svět, kde bijí (a bodají) ženy muže.



Další články autora najdete v rubrice Z ÚHLU POHLEDU PLACATÉ ŽELVY (Reflex online)