Náckové a Obama

Náckové a Obama

Náckové a Obama

Neonacisté připravovali atentát na prezidentského kandidáta Baracka Obamu. Agenti bezpečnostních složek je naštěstí včas chytili, ale i přesto lze doufat, že se nyní Amerika začne na nácky dívat přísněji.


V České republice mají náckové informační eldorádo, do kterého nemohou čeští policisté nijak zasáhnout. Většina náckovských serverů, na kterých se naziskinheads dopouštějí hanobení ras, propagace nenávisti a neonacistické propagandy, totiž běží ve Spojených státech a naše úřady nemají šanci kvůli americkému pojetí (absolutní) svobody s těmi servery cokoliv podniknout. Něco jiného by bylo, kdyby jim tam podobné propagační servery provozovali islámští teroristé — proti těm Američané zákony mají. Proti náckům zatím ne.
Nyní sama Amerika vidí, že neonacismus je stejně nebezpečný jako islámský fundamentalismus. Není valného rozdílu mezi muslimem, který se chystá zmasakrovat teroristickým útokem stovku lidí, a mezi neonacistou, který chce učinit to samé. Nyní Amerika vidí, že náckové mají v úmyslu generovat stejný teror jako islamisté. Atentátníci, co chtěli dostat Obamu, plánovali zastřelení 88 (to znamená v náckovské symbolice Heil Hitler) Afroameričanů a podřezání dalších čtrnácti — „čtrnáct slov“ je náckovská zkratka pro propagaci nadvlády bílé rasy.
Jinak řečeno — náckové se v Americe chtěli uchýlit k teroru, a proto se dá očekávat, že se proti nim v té Americe bude moci zasahovat podle protiteroristických zákonů. A to bude jejich konec.