Být tak trochu muslimem

Být tak trochu muslimem

Být tak trochu muslimem

V momentě, kdy je cílem útoku extremistů nějaká menšina, je dobré se alespoň na chvíli k té menšině přihlásit. Díky partajgenossen Edelmannové z Národní strany se už pár dní cítím být tak trochu muslimem.


Brněnská organizace Libertas Independent Agency, která sdružuje muslimy a přátele muslimských zemí, podala trestní oznámení na vedení Národní strany za výroky, které se objevily na stranickém serveru a které muslimy nevybíravě napadají. Co se na serveru píše? Mimo jiné najdeme věty jako „Mešity zbourat, islám zakázat a islamisty zavírat na doživotí jen za příslušnost!“ nebo „Islamismu je nutno vyhlásit válku! Nulovou toleranci, hnát je ze země, trestat a trestat. Bez soucitu, bez slitování, bez pochopení.“
Národní strana si koleduje o malér už pěkně dlouho. Útoky na Romy a Židy, které na serveru nacházíme, jsou bez pardonu trestuhodné. Na trestní oznámení na NS se však kvůli těmto výrokům nikdo nezmohl. Teprve nyní, když NS útočí na muslimy, se snad její činnosti dostane náležité pozornosti orgánů činných v trestním řízení.
Je opravdu nutné, abychom si pořádek u nás, v naší zemi, dělali až potom, co nás na nepravost nějak důrazně upozorní muslimové? Neměly naše úřady zakročit proti NS už dřív? Já si myslím, že ano – ale je to jedno. Hlavně že národovce začnou stíhat alespoň teď.