Být árijskou hvězdou...

Být árijskou hvězdou...

Být árijskou hvězdou...

Dlouho jsem toužil stát se árijskou hvězdou první velikosti, jejíž každý krok sleduje celá bílá elita národa. Dlouho jsem truchlil, že se mi z rasových důvodů nic podobného nemůže poštěstit. Jak se však nyní ukázalo, stačí jedna návštěva na neonacistické demonstraci a je ze mě hvězda bílých!


Jen jednou jsem – maximálně na několik hodin – zavítal na plzeňský pochod nácků, který se konal 1. března, a hned je ze mne hlavní hvězda rasově čistých serverů. Titulek „J. X. Doležal, hvězda Plzeňského pochodu“ mě zaujal na ultrapravém serveru Radicalboys: Velice nás zaujalo včerejší vystoupení levicové scény, která v sobotu zazářila v celé své obnažené kráse. Pokud patříte mezi ty, jenž byli o celé to skvělé představení ochuzeni, tak si nezoufejte, vybrali jsme pro vás videa, kde se pokocháte opilýma antifašistama, vulgaritami a hvězdou dne, Jirkou X. Doležalem. Podíváme se na rozrušeného Jirku X. D. , pro kterého onen den nedopadl zrovna nejpozitivněji. Jirka měl o celém dni asi jinou představu. Nejspíš si chtěl udělat pár fotek, položit pár stupidních otázek a pak v redakci zase něco sesmolit, ale co čert nechtěl, Jirka se náhle kácí s heknutím k zemi. Jak následně médiím huhňavě vysvětluje, byl napaden zezadu „nějakým ubohým sráčem“.
Dále se rozhodl, že slovně konfrontuje místopředsedu Dělnické strany. Jirka nezapřel svoji inteligenci a hned spouští smršť záludných otázek. Já bych se kreaturky Doležala taky rád zeptal na pár věcí:
1) Proč má křivou pusu?
2) Proč se před demonstrací zfetoval? Nebo nám chce tvrdit, že se takhle chová normálně?
3) Jsou všichni narkomani oškliví jako on?


Na Odporu, vlajkovém serveru českých neonacistů, se pak dočteme: Malý konflikt se odehrál během řečnické části, kdy Schwarzenbergova děvka J. X. Doležal dal volný průběh svým iracionálním návalům pocitů nadřazenosti, zřejmě vytvořených různými návykovými látkami, a napadal zúčastněné aktivisty včetně řečníků.

Konečně politická reprezentace hnědek, Dělnická strana, píše: Zvlášť zajímavou postavičkou české žurnalistiky se – jak jinak – projevil J. X. Doležal z Reflexu. Provokativně se postavil před T. Vandase a řekl mu do očí: „Ty nácku“. Načež asi očekával, že T. V. mu dá pěstí či co – to se ovšem nedočkal. Kdyby se tak stalo – a J. X. D. by rozhodně nejednu ránu zasloužil – v okamžiku by policie T. Vandasovi nasadila pouta. Kromě této nechutné provokace se odehrály i jiné drobné potyčky, zejména mezi zúčastněnými vlastenci a udavači v civilu.

Když si to všechno přelouskám, napadá mě: O čem budou náckové psát, až na jejich demonstrace přestanu chodit?



Související články:

J. X. Doležal: ZMĚŇTE TEN ZÁKON! (Reflex č. 10/2008)