Reflex Cannabis Cup je opět tady!

Reflex Cannabis Cup je opět tady!

Reflex Cannabis Cup je opět tady!

Rok se s rokem sešel a největší akce konopné subkultury u nás je opět zde! Reflex Cannabis Cup, soutěž o fotografii nejkrásnější rostliny konopí vypěstované u nás, vstupuje do svého čtvrtého ročníku!


Veškeré podrobnosti o soutěži naleznete zde v tištěném Reflexu č. 49/2007. Ceny pro vítěze jako tradičně věnuje žižkovský Growshop, takže nejlepší pěstitelé budou odměněni i věcnými cenami se vztahem ke konopné subkultuře. Uploadovat své fotografie můžete na serveru cannabiscup.cz.
Velice zajímavá je letos reakce pražského dealerstva na konání naší soutěže. V České republice se konají jen dvě velké akce na podporu racionální protidrogové politiky směrem k marihuaně, to jest jen dvě velké akce na podporu legalizace marihuany. Million Marihuana March, který pořádají každý rok v květnu aktivisté, a Reflex Cannabis Cup.
Proto je velice pikantní, že se letos našla skupina pražských dealerů, kteří proti konání našeho Cupu velmi aktivně vystupují. Proč? No přece proto, že jde o akci prolegalizační a bohužel řadě dealerů zákaz marihuany vyhovuje. Vždyť co jiného než represe zvyšuje zisky prodejců drog?