Je policista Čermák nácek?

Je policista Čermák nácek?

Je policista Čermák nácek?

Causa zbití dnešní poslankyně Kateřiny Jacques bývalým policistou Tomášem Čermákem dostala naprosto nový a nečekaný rozměr. Objevila se totiž nová možná motivace policejní mlátičky Čermáka.


Nejprve pro připomenutí: Loni se paní Kateřina vydala do ulic v den, kdy se v Praze konala neonacistická demonstrace, a přidala se k lidem, kteří proti ní protestovali. Pak došlo za více než podivných okolností k incidentu. Policista Čermák paní Kateřinu zmlátil jako koně a tvrdil, že šlo o běžný služební zákrok.
Nyní se ukazuje, že celá věc byla s největší pravděpodobností úplně jinak a že paní poslankyně nedostala nářez kvůli tomu, že by narušovala veřejný pořádek, ale proto, že demonstrovala proti náckům. Vše totiž nasvědčuje tomu, že pan Černák je neonacista nebo alespoň sympatizant neonacistů.
V sobotu prvního září se totiž v Praze uskutečnila neonacistická demonstrace proti Straně zelených. Na této demonstraci, kam přišlo asi padesát sympatizantů ultrapravicového extremismu, byl nesen transparent na podporu pana Čermáka. To by samozřejmě nebylo nic v jeho neprospěch - důležitější je, že na této neonacistické demonstraci, jak upozornily Novinky.cz, byl s nácky demonstrovat i on sám osobně.
Nikdy jsem neviděl, aby s demonstrací nácků demonstroval někdo jiný než nácek, nebo alespoň jejich sympatizant. Proto soudím, že Čermák zbil paní Jacques ne proto, že by dělala kravál, ale proto, že vystupovala proti neonacistům, se kterými on chodí demonstrovat.