Sraz Corvette a slábnoucí erekce

Sraz Corvette a slábnoucí erekce

Sraz Corvette a slábnoucí erekce

V sobotu odpoledne jsem jezdil Prahou za nějakými nákupy a dokonce dvakrát za sebou jsem se jako řidič nachomýtl ke spanilé jízdě Corvette Prahou. Jednak se v úplnosti potvrdilo, že Corvette je náhražkou nefunkčního penisu, za druhé se ukázalo, že by hoši místo těch aut měli raději kupovat Viagru. Bylo by to pro okolí bezpečnější.

Nejdříve jsem kolonu těchto silných aut, svolanou do Prahy Corvette klubem, potkal u Husákova ticha, u tunelu pod Těšnovem. Kolona amerických sportovních aut neměla vyhrazenou cestu, jela normálním provozem. Řidiči sami si však tuto skutečnost neuvědomovali - kolona prostě nerespektovala semafory a když jsem měl najet od Florence do tunelu, nešlo to, protože silnicí se valila řeka naleštěných burácejích aut arogantně nerespektujích NIKOHO.
Stáli jsme na zelenou a sledovali, jak se nějaká parta lidí potřebujících si dodat sebevědomí předvádí. Opravdu mne to nebavilo! Asi o půl hodiny později jsem se vracel z Podskalí a jel jsem směrem ke Karlovu mostu. Ještě v Podskalí jsem se pokusil najet na nábřeží - a najednou kolona amerických sporťáků! Jeli zjevně dost rychle, ale byly mezi nimi pauzy, tak jsem počkal na jednu větší a samozřejmě do kolony vjel. Za zády jsem pak slyšel jen troubení. Ulice je tam úzká, nelze předjet, a pány v Corvettách zjevně znepokojovalo, že jedu 50 km/h. Asi neznají vyhlášku. Já však ano, a proto jsem vyhlížel každého chodce, jen abych mu mohl dát přednost. Naštěstí se jich pár našlo. To se mohli corvettisté za mnou doslova pokálet. Prostě - celá kolona vykazovala znaky chování těžce sexuálně deprivovaných jedinců, kteří se konečně dostali k nějaké uspokojivé formě kompenzace jejich sexuální nedostatečnosti.
Těsně před Národním divadlem mne jeden ve sporťáku předjel na křižovatce a téměř vytlačil na chodník. Dokázal si, že jeho sporťák umí ve městě předjet sedm let starou fabii jedoucí padesátkou. Byl to frajer a dokázal to, pak už jen dojížděl čelo kolony, které zatím mizelo v dáli. U Národního divadla, kde je zákaz odbočení vlevo, celá kolona zahnula doleva na most. A teprve tehdy jsem uviděl modré světlo - jeden policista na motorce. Zmizel za kolonou.
Jako Pražan, který v tomto městě žije, se ptám: Jak je možné, že policie řidičům Corvette tolerovala agresivní styl jízdy, ohrožování ostatních účastníků silničního provozu či nerespektování dopravních značek a semaforů? Když se chtějí někde předvádět, ať si pronajmou závodní okruh, ale ve městě takovéto akce naprosto nemají co pohledávat. Město je pro lidi, ne pro sebevyleštěnější auta se zakomplexovanými chlapíky za volantem! Městská ulice a sportovní vůz nejsou vhodné místo ke kompenzaci slábnoucí erekce!!! Když jsem před lety viděl spanilou jízdu Corvette v Českých Budějovicích, normálně dojely po skupinkách na náměstí, zaparkovaly tam a vytvořily expozici aut. V Praze však ohrožovaly kohokoliv, kdo v tu dobu v centru řídil. Pokusil jsem se zjistit u dopravní policie po telefonu, proč to corvettistům umožnili, leč byla sobota a nikdo to nevzal. Tak jsem sedl k počítači, vyhledal příslušné kontakty a máte je k dispozici i Vy. Pokud vám pořádání celé město omezujících předváděček aut přímo v centru Prahy také vadí, stížnosti piště rovnou policii. Kontakty k podání stížností na práci dopravní policie: ovk@mvcr.cz, telefon 974 827 301