Zvláštní daň pro homosexuály!

Zvláštní daň pro homosexuály!

Zvláštní daň pro homosexuály!

Daňový systém má dvě funkce. Jednak přináší do státní kasy peníze, za druhé přináší do společnosti jistou rovnost. Proto ostatně existuje i progresivní zdanění, je v něm implicitně zabudován princip sociální solidarity. Proto - pro zajištění elementární spravedlnosti - by měli homosexuálové, kteří to mají v životě výrazně lehčí než heterosexuálové, platit státu zvláštní daň.


Běžný heterosexuální muž, aby měl zajištěny běžné domácí nutnosti jako vyprané prádlo, čisté oblečení a něco k jídlu v lednici, obvykle vstupuje do mimořádně finančně náročného projektu, jako je manželství. Pokud do něj nevstoupí, následkem chronické heterosexuální nepraktičnosti vydává horentní sumy za prádelny, restaurace a hospodyně.
Homosexuál, který je obvykle schopen produkovat femininní chování se stejnou, ne-li větší úspěšností než žena, si tohle všechno je schopen zařídit sám, a proto v životě ušetří na každodenním nejběžnějším provozu obrovské sumy.
To je nespravedlnost, kterou by měl stát odstranit zavedením povinné daně pro homosexuální osoby. Je samozřejmostí, že u registrovaných párů by se daň adekvátně navyšovala.