Majore prapore

Majore prapore

Majore prapore

Ministryně Parkanová zahájila novou, dosud netušenou dimenzi tradičního českého sportovního odvětví - rektálního alpinismu. Hbitost, se kterou Majora nahradil Prapor a Sovětský Svaz Spojené Státy, skutečně imponuje, stejně jako nablblost pěveckého výstupu paní ministryně.

Autentičnost, se kterou paní ministryně vystihla krásnou a radostnou atmosféru osmdesátých let, kdy jsem vyrůstal, mi skutečně zaimponovala a naplnila mne jiskrnou inspirací. Ihned poté, co jsem poprvé zaslechl šlágr paní ministryně (k tanci i poslechu najdete zde na iDNES.cz), mne napadla vhodná hesla na transparenty, které by se v průvodu pochodujícím do rytmu skladby pěkně vyjímaly. Jako první by měl kráčet transparent AMERICKÝ IMPERIALISMUS - ZÁRUKA SVĚTOVÉHO MÍRU, hned za ním cedule SPOJENÉ STÁTY - PŘÍTEL NEJVĚRNĚJŠÍ a v závěru i globalizační KAPITALISTÉ VŠECH ZEMÍ, SPOJTE SE!
Její čin pozvedl novou éru porevolučního, obrozeného českého análního alpinismu do výšin, které jsou srovnatelné s epochou lezení do prdele Sovětského svazu. Je to výkon tak pěkný, že jej paní ministryně nesmí nechat ležet ladem - proto věřím, že s panem Vyčítalem připraví i pro české diváky koncertní turné.