Nemravní husité

Což není nejstrašnějším hříchem pokrytectví? Co je fellace proti přetvářce - NIC! Co je sexuální zneužívání závislých proti pokrytectví - NIC! A naopak - čím je tradice proti světské morálce, kterou křesťanům stále častěji a vtíravěji vnucují ateisté? VŠÍM!

Ústřední rada husitské církve prozatímně postavila biskupa Karla Bicana mimo službu a zbavila ho všech funkcí. Důvodem je jeho homosexuální skandál, kdy požadoval sex po propuštěném vězni, kterému v duchu křesťanské lásky po odchodu z vězení pomáhal s resocializací. Dělal to například tak, že muži telefonoval a do telefonu mu říkal, aby se s ním okamžitě přijel vyspat. Nejde o žádnou pomluvu - onen propuštěný mukl byl skutečně mravně narušený, a místo aby se jako pořádný věřící nechal po husitsku vykouřit, nahrál nic netušícího pana biskupa na diktafon a nahrávku předal mediím. Vypukl naprosto nesmyslný skandál, který nyní dokonce stál pana biskupa flek. Přitom nejde o nic jiného než o pokrytectví husitské církve! Cožpak pohlavní zneužívání závislých osob nepatří k tomu nejlepšímu, co nám křesťanství zachovalo?
Husité se dosud veřejně neangažovali či neprovedli takový comming out, jaký již dlouhá desetiletí předvádějí katolíci. Množství skandálů, kdy katoličtí duchovní pohlavně zneužívali chlapce, se však dnes už nikdo nedopočítá! Evangelíci trapně zaostávali, a teprve když husitský biskup Bican přišel se svými návrhy propuštěnému vězni, kterému nezištně křesťansky pomáhal, začala být tato trochu na okraji stojící církev trochu in. Uvadající církev by mu měla být vděčná, že je alespoň díky němu v televizi, místo toho jej vyhodí z funkce. Je to odporné pokrytectví, stokrát nemravnější než biskupem Bicanem nabízená fellace.