Jak se krade v Brně

Děkuji laskavému čtenáři, který mne upozornil na skutečně zajímavé počínání člena zastupitelstva města Brna ing. Petra Paulczyňského. V čem spočívá? Pan radní krade Reflexu články!

Kdo vůbec je pan radní Paulczyňski? Kromě toho, že je radní, je podle svého webu také členem Rady ODS v Židenicích a členem poradního týmu poslance Tlustého. Kontakty na poslance Tlustého se pan radní ostatně chlubí všemožně, v sekci "aktuálně" čteme: "Jak jsem rozčílil Tlustého: Po ranním vystoupení VT na ČT24 jsem mu zavolal, abych mu poskytl zpětnou vazbu na jeho vystoupení, jak to dělám pokaždé. V tom rozhovoru jsem použil obrat dej si pozor, ať to někdo nevykládá jako uraženou ješitnost. Pane, to jsem si dal. Poprvé za ty roky jsem ho slyšel rozčileného. Tvrdě odmítl tento názor. Samozřejmě, že já si to nemyslel. Jenom jsem ho dostal do situace, že musel na tento blábol reagovat. Říká se tomu cvičení na vyvracení námitek. Zvládl to bravurně, i když se na mě u toho, abych tak řekl nas...tolicoval."
Tedy vše, co mi říká, abych podobný web ani nečetl, natož abych s ním nějak spolupracoval. Přesto tam - na adrese, která by co nevidět měla přestat být funkční, je natvrdo vyvěšená moje fotka kradená ze serveru Reflexu a můj článek A jak se maj fotbalisti bavit, který jste zde četli před týdnem. Článek je sice podepsán mým jménem, ale nejenže tam není uvedeno, že pochází ze serveru Reflexu - Reflex tam není zmíněn vůbec! Celkový dojem - napsal jsem pro pana poslance sloupek! I upozornění, které jsem na článek dostal, byl výsměšný mail, odkdy že to pro pana radního pracuju. Připomínám, že pan radní se mne na nic neptal, nic mi za publikaci mého textu nezaplatil a ani mne o něm neinformoval!
Docela zábavné bylo, když jsem panu radnímu zaslal mail, ať můj text okamžitě stáhne a zašle mi omluvný dopis. Po chvíli se mail vrátil s lakonickým: This is a permanent error; Recipient address rejected. Prostě - kontaktní adresa pana radního uvedená na jeho webu neexistuje.
Když si přetiskne náš článek nějaký kluk ve svém blogu, je to v pořádku a nikomu to nevadí - a i když to ti puberťáci udělají, většinou alespoň pošlou mail, jestli s tím souhlasím. Pan radní není puberťák, neposlal mail, a jeho kontaktní údaje neexistují a nefungují. Přitom mne zneužívá pro politickou reklamu. Co tedy zbývá? Ještě má na webu uvedené číslo faxu - tak tedy ve čtvrtek pátého dubna v devět ráno odfaxuji dopis, ať to okamžitě stáhne a písemně se mi omluví. Zda to zafunguje, můžete sledovat na linku výše. A pokud to nezafunguje? Mám dát pana radního za porušování autorských práv policii?