Reflex Cannabis Cup vrcholí

Ve čtvrtek čtvrtého ve dvacet tři hodin padesát devět minut padesát devět sekund se uzavírá letošní ročník soutěže Reflex Cannabis Cup! Pokud jste ještě nepřihlásili své fotografie, máte nejvyšší čas!


Letoční ročník Cannabis Cupu byl zcela ve znamení moderních technologií. Zatímco „na papíře“, v obálce a poštou, přišly fotky ode DVOU autorů, na web cannabiscup.cz soutěžící ke chvíli, kdy píšu tento sloupek, přihlásili dohromady 1372 fotografií.
Na webu můžete díky perfektnímu technickému supportu grower.cz vidět flashové prezentace všech čtyř kategorií soutěže - indoor, ourdoor, ikebana a krásno. Nejdelší prezentace v nejobsazenější kategorii outdoor trvá hodinu a půl.
Na serveru proběhly dva chaty s veverkou Huli zastoupenou jejím tiskovým mluvčím a můžete tam jak hlasovat v diváckém e-cupu, tak prohlížet flashové prezentace fotek z minulých ročníků soutěže.
Ve čtvrtém čísle Reflexu naleznete výsledky soutěže a v den, kdy Reflex s kytkou vyjde, budou rozeslány výhercům soutěže kódy k vyzvednutí cen - kalendáře Cannabis od JXD a cen, kterými soutěž sponzoruje Growshop.
V průběhu online rozhovorů s veverkou pronesla Huli několik tak zásadních filosofických výroků, že je nyní, aby neupadly v zapomenutí, pro jistotu opakujeme. Doufám, že si s nimi až do čtvrtého letošního Reflexu vystačíte. Tam najdete další.


veverka je tady, ukáže vám vnady!
veverka je zkouřená, třesou se ji kolena!
veverka je zhulená furt, proto i nyní
veverka Huli chytne břehuli k té se přitulí
veverka huli žere mihuli až jí sežere tak si zahulí
hajdydla dajdydla veverka vystydla
Huli se netulí k tomu, kdo nehulí!
Nic než veverka!