Canabis Cup jede

... a dnes večer osobně přijde i veverka Huli! Tedy nepřijde - jen bude mít klávesnicí svého tiskového mluvčího online rozhovor o tom, jak je soutěž daleko.

...
Ve dvacet hodin času, který momentálně panuje v Bubenči (myslím středoevropský), vystoupí veverka Huli osobně v rozhovoru na serveru cannabiscup.cz . Tam se začínají až do nepřehledna hromadit fotografie letošního ročníku soutěže, a není se valně čemu divit. Lákadlo kalendářů z objektivu jxd, které jsou letos ve hře spolu s cenami growshopu, asi není tím nejdůležitějším, ale roli možná hraje. Podstatnější je skutečnost, že letošní cup je už třetí ročník a jak on, tak veverka Huli už patří k etablovaným společenským událostem / celebritám.
Jakoby mnozí už pozapomněli, že konopí, respektive marihuana, je stále "zakázanou drogou". My nezapomněli - marihuana je ilegální, přestože je léčivá, přestože není ani tak destruující jako plně legální a reklamou masivně podpořený alkohol. Proto je potřeba neustále na tento nesmysl naší legislativy a potenciální zdroj snadno představitelné státní zvůle na desítkách tisících mladých lidí poukazovat.
Aktivistické protesty jsou fajn, pokud jste právě v pubertě. Mnohem produktivnější je poukazovat na problém něčím pozitivním. Třeba soutěží. Proto - neváhejte, posílejte!