Koukejte na želvu!

Webkamery mají jednu nevýhodu - pořád ještě svým způsobem pomalý přenos dat a tím pádem i obrazu. Koukat na webu na formuli jedna je fakt k ničemu. Proto Společenství templářů Nežer želvu! streamuje (či přesněji semistreamuje) děj, který svou dynamikou odpovídá i dial-up připojení. Můžete se nyní přes web podívat, jak leze želva.


Želví webcam je tady! V některém z blízkých čísel Reflexu vyjde další můj článek o katastrofálním stavu naší ochrany přírody a skandální neschopnosti České inspekce životního prostředí. Jeho hlavním hrdinou je želva Želva, malý hloupý vojáček na šachovnici války úředníků, které ohrožená zvířata opravdu nezajímají.
Osudy vojína Želvy můžete sledovat na vlastní oči - tedy dokud ho inspekce nezabaví - alespoň v době, kdy má v teráriu u mě pod stolem rozsvíceno.

Pokud vidíte v rámu, kde semistream běží, drobné tmavé zrnění, želvy spí. Je to mezi 22.00 a 09.00 hodin. Pokud vidíte v rámečku želv více, jsou dvě vysvětlení: Jste pod vlivem, nebo je jich v záběru více. Ta velká je Zalzel, ty dvě malé tmavé, co hodně lezou a neustále padají, jsou Nodong a Taepodong. Vojín Želva je ta malá světlá.
Kromě semistreamu suchozemských želv samozřejmě i nadále běží projekt NEŽER ŽELVU a jeho recyklační středisko želv nádherných. Chcete zdarma nenáročnou masožravou vodní želvu nádhernou dorůstající asi 22 cm krunýře? Volejte 602 687 014 nebo pište na jxd(zavináč)jxd(tečka)cz