Džordžíno zas něco kecá...

V sobotu Jiří Paroubek ukázal, že bude lhát i tehdy, když jde o lidské životy. V souvislosti s mimořádnými bezpečnostními opatřeními, která byla v Praze vyhlášena kvůli hrozícímu teroristickému útoku, si Džordžíno vyfabuloval podklady pro další útok na novou vládu...

...
V sobotu ráno začali Pražané vnímat, že se něco děje - v ulicích se objevili samopalníci, množství policejních uniforem mezi chodci povážlivě narostlo a před ruzyňským letištěm zaparkovala policejní pohotovostní auta. Mimořádná bezpečnostní opatření - zprávy o možném teroristickém útoku v Praze ještě nebyly tak konkrétní než dnes!
Přesto politický buldozer Jiří Paroubek ještě v sobotu říká novinářům, že informace, na jejichž základě nová vláda potřebná mimořádná bezpečnostní opatření vyhlásila, jsou tři týdny staré.
O den později upřesní ministr vnitra Ivan Langer, že sice je pravda, že před ne třemi, ale dvěma týdny přišla informace o možném ohrožení. Ta, o které mluvil Jiří Paroubek. V pátek večer ale přišla jiná, mnohem naléhavější, na jejímž základě bylo opatření vyhlášeno a o které při svém ohnivém prohlášení Paroubek nevěděl.
Jiří Paroubek se svými výroky čím dál víc pasuje do role, kterou nelze nazvat jako „prohlášení lídra opozice“, ale spíše komentovat větou „Džordžíno zas něco kecá...“