Policie - mocenský nástroj ČSSD

Dokonce ještě po volbách se Jiří Paroubek a jeho aparát snaží občanům předvést, co to znamená skutečné politické zneužití policie. Poslanec Pavel Ploc dostal policejní ochranu, aby ho nikdo nepodplatil!!!!


Bývalý skokan na lyžích a nyní poslanec za sociální demokracii Pavel Ploc oznámil, že se jej dva tajemní muži pokusili zkorumpovat, aby zezelenal. Může to dokázat tím, že to říká. Poté požádal o policejní ochranu.
Na předkoaličních povídánkách by nebylo nic divného, a o policejní ochranu může žádat každý. Třeba i želva, když prohlásí, že se jí mafie českých zelinářů pokusila podplatit sladkými melouny, aby trvdila, že má nejraději hlávkový salát. Přestože, jak známo, Leesa dává přednost pekingskému zelí. Nyní se cítí být ohrožena, že po ní zelináři slíbený úplatek (meloun) vší silou hodí, a proto žádá Bublanovy muže o ochranu. Nejlépe by jí vyhovovalo, kdyby ji hlídala URNA v balistických přilbách -vypadají v nich jako mimozemšťani, což by Leese zvedlo vážnost před ostatními želvami. Skoro tak, jako by zvedla policejní ochranka vážnost nově zvoleného poslance.
Želva nikdy v záležitosti salátu o policejní ochranu nežádala, neboť si je vědoma, že by ji policisté s podobným požadavkem legitimně poslali pod krunýř (kam se želvy posílají namísto do zadku). Leesa totiž, na rozdíl od poslance Ploce, není členkou sociální demokracie, a tak se na ni ministrem sociálně demokratické vlády řízené ministrestvo vnitra a policie vybodnou. A nejen na želvu, i na každého jiného občana.
Pan sociálnědemokratický poslanec Ploc však ještě týž den, kdy pokus o korupci nahlásil na policii, dle České televize ochranku dostal. Je to naprosto bizarní, nebylo vysvětleno, zda je policejně chráněn před korupcí, pokousáním Martinem Bursíkem anebo, jako želva, před vrženými melouny. Leesu napadá jediné logické vysvětlení - jeho policejní ochrana je sociálnědemokratický příspěvek předkoaličních jednání o sestavení nové vlády. Policie slouží jako Paroubkův maňásek v jeho kašpárkovém divedle o udržení koryta.

Tak pravila želva Leesa