Omluva Policii ČR, Veřejné bezpečnosti, a snad i StB!

Nyní, když jsem měl možnost seznámit se při zabavování mých želv osobně s řadou „státních ochranářů“ - úředníků ve státních represních úřadech ochrany přírody, nezbývá než omluvit se policistům.


A nejen Policii ČR - já se za ty všechny mnou odvyprávěné anekdoty postavené na pointě, že policisté jsou hloupí, musím omluvit snad i Veřejné bezpečnosti a StB! Oni jsou totiž jen slabým odvarem toho, co sluje tupost s býčím čelem! Chceme-li vidět skutečně zářivou ukázku této tuposti, musíme jinam - ke státním zeleným!
Psychologicky jsou to principiálně stejné typy lidí, a nemyslím (v oboru předvídatelná) neurotická děvčátka, která mají tak nalomené sebevědomí a cítí se tak slabé, že NUTNĚ POTŘEBUJÍ, aby je někdo chránil, a tak se kompenzačně živí jako úřednice v ochraně ještě slabších zvířátek. Myslím lehce análně sadisticky orientované muže se zálibou v tom, že mohou něco (v raných vývojových stadiích psychiky stolici) či někoho (v pozdějších vývojových stadiích psychiky například pachatele nebo cizí zvířata) zadržet.
Takoví se samozřejmě objevují u policie především - ale na druhou stranu, když už stát někomu půjčuje státní zbraň, tak ten někdo musí být alespoň elementárně příčetný. Státním razítkem tak okatý malér jako státní pistolí nenaděláte, ergo stát hlídá, aby u policie - přes veškeré lidové pověsti a anekdoty, které jsem donedávna vykládal i já - úplní idioti nesloužili. Takže všichni mladí muži, co od dětství toužili někoho zadržovat a být sheriffem či Cattanim, ale bohužel nebyli nějak způsobilí k činné policejní službě, své ambice realizují ve státních represních ochranářských institucích. Takže nyní, po osobním seznámení se státními úředníky placenými za záchranu zviřátek, jak slyším nějaký vtip o hloupých policistech, hned mne napadne: A CO OCHRANÁŘI?!?!? A policii se omlouvám za všechny hloupé vtipy, co jsem o policistech kdy vykládal. Teď už vím, že skutečnou tupost je třeba hledat jinde.