Jaro 76, blbec 77

Když jsem si všiml, že kdosi na serveru Reflexu vyhlašuje bojkot mých článků, podíval jsem se po Síti, co je ta identita vystupující jako "Slavomír Jaroš", která používá mail i nick "jaro76", za exemplář. Jsem rád, že mě bojkotuje osoba tak všestranného rozhledu a netradičních názorů. Některé Vám přináším.

Když jsem si všiml, že kdosi na serveru Reflexu vyhlašuje bojkot mých článků, podíval jsem se po Síti, co je ta identita vystupující jako "Slavomír Jaroš", která používá mail i nick "jaro76", za exemplář. Jsem rád, že mě bojkotuje osoba tak všestranného rozhledu a netradičních názorů. Některé vám přináším.
K mým článkům je jaro76 stručný - jeho diskusní příspěvky se jednoduše jmenují "bojkot". Jednou píše "bojkotujte články pana Doležala", podruhé "neklikej na odkaz JXD - buduješ mír". Mnohem výmluvnější jsou však jeho výlevy na jiných serverech. A i když se vyjadřuje nejen k Czechteku, největší klenoty pana jaro76 najdeme právě na téma freetekkno:
8.3.2005 píše v jedné z flameware: "Ve čtvrtek mě u snídaně vhrkla slzička do oka, když mi do uší pustily na ČT1 ve zprávách pár sekund zvuků kolejnic do kterých buší kladivo.Pár let jsem nebyl na Technu a zastesklo se mi. "Největší taneční párty tohoto léta!!! CZtek." Nevěřil jsem. "Děláme NELEGÁLNÍ akci. Jsme na to HRDI. Žijeme pro techno. Kouříme trávu a ještě po ní šlapem... Nechte Nás žít Náš život" takže když nám nějaká tlupa kluků, co uznávaj konzumní život, rozmlátí držky, nepudeme s nářkem žalovat. Dělat akci pro 30tisíc lidí?To je komerce,podělaná komerce."
Ale to je jen krotký začátek. Přitvrzuje už za tři dny, 11. 8. 2005, v diskusi k článku "Bude „technonáboženství“ ještě krutější než islám?""Drahý Ajchmane (tím myslí jaro76 mluvčího iniciativy policejnistat.cz, pozn. aut.),jsem neskonale vděčný.Tobě i kolegům novinářům.Celou bytostí se raduji, že se podílíte na rozrývání krtince zvaného FreeTekno. Čím déle bude pokračovat vaše zviditelňování v médiích, které alternativce moc nepouštělo mezi pracující lid, tím více si budou rodiče našich neznetilců dávat pozor, cožeto dítě kde dělá. Nemohu soudit nepřiměřenost ZÁSAHU, nemajíc tabulky na poměření, mohu však zkusit hádat kolik 14/15/16/17letých dětí NEOKUSILO svoje první LSD.
Nebudu házet čísly. Nemám důkazy o ničem. Jsem veterán freetechna. Vím jaká vibrace vznikla z jednoho policejního auta na akci. A umím si dát do kontextu celou akci. Z jedné i z druhé (té odvrácené) strany. A jsem si jistý, drahý Ajchmane, že i ty dobře víš, co si máš myslet a rmoutí mě (a teď se už musíš smát) tvoje populistická angažovanost. Děláš šand své rase."

Dne 20. 8. 2005 je literární talent už skutečně rozvinutý. K článku "Zvěrstva CzechTeku na fotkách: Zvrhlý sex, pivní sebeukájení i jiné orgie…" dodává skutečně kouzelné: "nevím jestli jsou tyhle fotky z 2005, ani nemusejí být, vlatně jsem rád že nejsou z tohoto roku. nemohli by být, protože za jednu noc se lidi nevykalej do prasat. můj první teknofestival byl v Itálii. Hned na to ve Staré huti. Od čtvrtka do pondělí. Bude to deset let nebo tak nějak. ty fotky nemusej být z Čech, je to jedno. nemusí to být CZtek.l idi se uvedou do transu a je to jedno.
Neexistují otázky, co, kdo, jak, proč, kde, já, ty, on? Odpovědi nejsou pochopitelné v lidském jazyce. LSD, extáze, pervitin, heroin, thc, a něco málo, co sem vždycky dovezou "francouzi" nebo "holanďani" - to všechno za vysloveně dumpingový ceny si můžete koupit,vyměnit a v neposlední řadě najít na jakékoli louce. Poptávka je vždycky. A na čekteku je poptávka zatraceně vysoká. To jsem trocha odbočil. Jsem rád, že se tenhle rok POPRVÉ nezfetovalo nějakých tisíc dětí. Je to můj odhad a týká se náctiletých, které samozřejmě zajímá všechno co není v učebnicích.


moje hlava ví, že existuje něco mimo náš prostor
moje hlava ví, že party pro 30tisíc lidí by neměla být
moje děti nebudou jezdit na takovýhle akce, až je budu mít
možná že nebudou souhlasit s výkony policie jako jejich otec,
ale budou vědet, že vím co je pro ně dobré

(to jsem si fakt nevymyslel, ani poslední věty, najdete to na eportalu )
19.10.2005 pak Jaro začíná bojkotovat nejen mne. V diskusi k článku "Petr Zvěřina: O mně, beze mě!" nacházíme: Bojkot! Ať jsi kdo jsi, nebudeš v tom sám bojkotuj si, budeš patřit k nám. "nespokojení migranti" Podepsán jaro76. Jsem fakt rád, že ten intelektuál jasného rozumu a břitkého péra bojkotuje nejen VyHulené, ale i VyVolené.