E.T. odmítl koalici s Paroubkem

Ihned poté, co se premiér všeho lidu Jiří Paroubek dopustil svého nesmrtelného výroku o možné parlamentní spolupráci s Marťany, kdyby spadli a byli členy Sněmovny, se prohlášení zařadilo mezi nejslavnější výroky českých politiků za posledních sto let. Pokud pamatuji, srovnatelný je snad jen Jakešův „kůl v plotě“ či Biĺakovo „pivo je chlebem Čechů“. Tyto výroky však padly před revolucí, a nikdo z jejich autorů nebyl dokonce ani tehdy veřejností chápán jako intelektuálně potentnější než želva.


Pak se ale začaly emailovou poštou jako spam šířit kompromitující obrazové materiály (samozřejmě jako vždy anonymně, nepotvrzené, bez zdroje a de facto neověřitelné), že k prvnímu jednání sociálnědemokratického premiéry s mimozemšťany již došlo.
Falzifikát! E.T. se důzarně distancuje od účasti na jednání!
Zcela symptomatické pro úroveň našich zpravodajských medií je, že se nikdo z pánů deníkářů, kteří mají politiku především v kompetenci, nepokoušel získat k návrhu spolupráce s Paroubkem stanovisko mimozemšťaňů. Proto jsem se o to pokusil já - a musím ve vší skromnosti přiznat, že úspěšně. Dokonce - na rozdíl od předchozí zprávy potvrzující vznik transgalaktické parlamentní koalice - mohu uvést i zdroj.
Masové protesty E.T. - S Paroubkem NE!
Fotografie pochází z naprosto věrohodného serveru imageshack.us a originál naleznete zde. Navíc nám do redakce laskavý čtenář pan Luděk Šafář zaslal i zcela věrohodnou (a autorem tohoto sloupku ověřenou) fotografii pozemského původu, což vše dohromady ukazuje:
E.T. šetří přírodu a jezdí autobusem i za premiérem.
1. K jednáním o koalici Paroubka s mimozemšťany skutečně došlo. Přistáli v Liboci a místo přistání si viditelně označili. Přímo k jednacímu stolu za premiérem pak odjeli autobudem městské hromadné dopravy (pravděpodobně nočním, neboť létající taléře přistávají obvykle za tmy).
2. Výsledek jednání byl jiný, než ukazuje první fotografie.
3. Druhá fotografie - demonstrace E.T. proti spolupráci s ČSSD - je pravá.
4. S Paroubkem nechtějí mít nic společného ani mimozemšťané.

Resumé je jednoznačné: Rozdíly mezi obyvateli Země a mimozemskými civilizacemi jsou mnohem menší, než se předpokládalo!