Paroubkovo NOMEN OMEN

Veverka Huli se samozřejmě po CzTeku zúčastnila i ParoubTeku. Měla, jak vidno, i pozvánku. Mnoho vám zde o něm ale neřekne, protože o něm její tiskový mluvčí napsal článek do tištěného Reflexu a to nejdůležitější najdete tam (nebo na webu tištěného RX).


Soundsystém veverky Huli měl oficiální pozvánku
Zde si můžete v úplnosti prohlédnout, co znamená staré latinské NOMEN OMEN , jméno - kletba, prokleté jméno. Tohle tekkno se jmenovalo po Jirkovi Paroubkovi, a tak na jeho zahájení v podstatě nemohlo být jinak než hnusně. Tak hnusně, že Huli na ParoubTeku navlhla! Veverka nastydla, téměř umřela, a musela se několik dní léčit!!!!! Přesto samozřejmě dokumentaci dovezla, Huli je hustá.
Foto veve Huli, agentura VEVEPRESSPHOTOFoto veve Huli, agentura VEVEPRESSPHOTOFoto veve Huli, agentura VEVEPRESSPHOTOFoto veve Huli, agentura VEVEPRESSPHOTOFoto veve Huli, agentura VEVEPRESSPHOTO
Huli totiž občas brigádničí pro globální fotoagenturu VEVEPRESSPHOTO. Proto se o tom, jak odporné počasí panovalo na akci nazvané po premiérovi, můžete přesvědčit na jejích snímcích. Ukázky zde, celou galerii si prohlédnete kliknutím na veverku.

VEVEPRESSPHOTO