CzTek se nám povedl!

Začátky každého soundsystému jsou těžké, a tak byla nelehká i premiéra soundsystému veverky Huli, která proběhla letošní weekend o CzTeku 2005 na Ostrově v Přísovicích u Předlic.


Jak víte z médií, CzTek se povedl, a podrobnou reportáž o něm najdete ve čtvrtek v Reflexu. Fotoreportáž je již na webu veverky Huli - samostatně pátek, noc z pátku na sobotu a sobota. Povedla se i premiéra veverčího soundsystému (podle informací tvrdého jádra technařů jde o jediný soundsystém vedený hlodavcem v Evropě). Takže nejdříve poděkování všem, kteří veverce pomohli.
Nová vizážistka Huli si nepřála být jmenována, takže autorství nového looku veverky zůstává výrobním tajemstvím. Logo i samolepky SKWERL HOUSE, hudebního stylu, který veverka Huli míchá, navrhl graficky Živel a výtvarný ředitel Reflexu Marek Pistora.

Logo soundystému veve Huli

Radou pomohl při budování veverčina soundsystému reálný soundsystém Planet Dance, praktickou pomocí pak kolegyně Černá z marketingu a produkční redakce Reflexu Jana Turková. Takže celý systém nakonec vypadal tak, jak vidíte dole.
Konečně poděkování patří i klukům z televize, NSK a hlavnímu organizátorovi CzTeku Zbyňku Ambrožovi, kteří veverčinu soundsystému zajistili vjezd na Tek a pomohli vybudovat stage.
Je ostudou hudebních časopisů, že jako první na vznik tak mimořádně zajímavé hudební formace, jako je soundsystém veverky Huli, neupozornily ony, ale Radio 1 a MF Dnes. Článek s pasáží o veverčině systému a samolepky naleznete na jejím serveru, zde ukázka mixu k downloadu.